Awakenings

Awakenings Festival Kaarten

Techno Heads opgelet! Het is weer zover. Het belangrijkste techno festival, Awakenings Festival, komt er weer aan! Het is niet voor niets dat Awakenings Festival eerder bekroond werd als beste festival van het jaar. Een altijd ijzersterke line-up, een geweldige sfeer en de hardste beats, dat is Awakenings Festival in een notendop! Reserveer hier uw kaarten voor Awakenings in Velsen-Zuid binnen enkele muisklikken! De 2021 line-up van Awakenings Festival laat weer niets te wensen over. Met de Awakenings Festival tickets van 4Alltickets zult u zeker weer de beste DJ's van dit moment live aan het werk zien! Niet minder dan 66 wel heel erg goede gasten zullen deze editie hun draaikunsten vertonen op Awakenings Festival 2021! Kaartjes voor dit dancefestival met een hoofdletter F kunt u nu direct online bestellen! Aarzel niet te lang, want de naam Awakenings Festival galmt nog altijd na, na de geweldige 2021 editie!

Tickets Awakenings Festival

Een ticket voor dit toegejuichte dance en techno festival is een pré voor alle party-verslaafden. Bemachtig uw Awakenings tickets nu op 4Alltickets en beleef het heetste feest van het seizoen! Wie de techno scene een warm hart toedraagt kan dit niet voorbij laten gaan! Dit is het meest vermaarde techno feest ter wereld, mis Awakenings Festival 2021 niet! Het Awakenings Festival festival is uniek. Technoheads van over de hele wereld reizen af naar Rotterdam voor het dance feest van het jaar! Meer dan 66 grote namen in elk genre van electro, house, minimal, schranz, techhouse tot techno, iedereen komt aan zijn of haar trekken! Op Awakenings Festival kunt u niet gokken! Het festival is altijd strak maanden van tevoren uitverkocht. Vis niet achter het net en reserveer uw Awakenings Festival 2021 kaartje nu online!

Kaartjes Awakenings

De Awakenings Festival 2021 Line-Up is weer solide als vanouds! Met 4 tenten en 2 openlucht podia worden er ruim 20.000 bezoekers verwacht. Wees er dan ook razendsnel bij als u van plan bent erbij te zijn! Er zijn té veel artiesten om op te noemen en het programma van Awakenings Festival 2021 is ook weer om van te watertanden. Als echte dance liefhebber mag u deze dance party niet missen! Ga naar het feest van uw leven en vier de zomer, op Awakenings Festival 2021! Kaarten reserveert u als eerste op 4Alltickets! Vermijd de rijen, het gedrang en de hysterie, bestel uw Awakenings kaartjes gewoon online! Loop straks met uw Awakenings Festival time-table van area naar area om de vetste dj’s aan het werk te zien! Er is dit jaar nog een area toegevoegd aan het toch al bomvolle dance festijn. Leef u uit op het enige echte techno festival, Awakenings Festival 2021!

Awakenings
Lees meer
(0)