Coldplay

Coldplay Kaarten

Sinds hun bekende single Yellow heeft Coldplay wereldwijd de harten van het publiek veroverd. Als één van de meest succesvolle bands van deze tijd hebben ze wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren van hun albums verkocht. De band heeft een sterke live reputatie en fans jagen verwoed op Coldplay kaartjes. Verzeker je dus van Coldplay kaarten bij 4Alltickets waar je de beste plaatsen vindt voor de nieuwe Coldplay tour. Coldplay brengt niet alleen Yellow maar ook andere bekende hits als In My Place en het Grammy winnende Clocks ten gehore. Met het best verkopende album van 2008 wereldwijd schoot Coldplay met Viva La Vida wederom in de roos. Reserveer uw Coldplay tickets met spoed en u ziet de ultieme live band in het echt!

Tickets Coldplay Concert

De live optredens van Coldplay zijn gigantisch populair en dat is niet zo vreemd! Als echte rockband is live spelen hun lust en hun leven. Met slechts enkele optredens per jaar is het echter moeilijk aan Coldplay tickets te komen. 4Alltickets biedt je de mogelijkheid de beste tickets voor Coldplay concerten te kopen en met eigen ogen te zien hoe goed ze zijn. Kijk voor de beste kaarten voor het Coldplay concert in de Amsterdam Arena op 4Alltickets om te zien waar en wanneer de concerten gepland zijn. Dit is uw kans om Coldplay live te zien optreden, of je nu vooraan tussen de menigte bij het podium wilt staan of dat je op zoek bent naar kaarten voor de beste zitplaatsen. Laat je kans om Coldplay live te zien niet lopen, het wordt beslist een fantastisch concert. Dat is Coldplay wel toevertrouwd. Bestel uw Coldplay tickets vandaag nog en u mist niets van hun komende concert in de Arena!

Kaartjes Coldplay Tour

De populaire Engelse rockband Coldplay werd gevormd in 1997. Sleutelfiguur en leadzanger van de band is Chris Martin. De rest van de band bestaat uit leadgitarist Johnny Buckman, basgitarist Guy Berryman en drummer Will Champion. Coldplay begon met optredens in kleine Londense clubs. Nu staan ze volgens de Coldplay concertagenda echter alleen nog in uitverkochte stadions vol meezingende fans. De aanstekelijke nummers zijn nog beter als u ze live ziet. Vermijd de rijen en reserveer uw Coldplay kaarten hier! Geruchten doen al tijden de ronde dat Coldplay er het bijltje bij neer wil gooien na deze toer. Ook al hoopt 4Alltickets van harte mee met de fans dat dit slechts geruchten zijn, neem het zekere voor het onzekere en zie Coldplay live nu het nog kan! Reserveer hier online Coldplay kaarten voor de tour van het nieuwe album Ghost Stories!

Coldplay
Lees meer
(0)