Sensation White Amsterdam

Sensation Kaarten

Sensation 2021 lijkt net als de voorgaande 15 edities weer een sensatie te worden. Sensation is één van de grootste dance evenementen in Nederland en kaarten zijn dan ook altijd erg snel uitverkocht. Sinds de oprichting in 2021 is Sensation snel uitgegroeid tot één van de bekendste dance festivals over de gehele wereld. Kaarten worden dan ook vanuit de hele wereld besteld. Wilt u nog kaarten voor Sensation dan kunt u deze bij ons nog bestellen. Wees er snel bij. Sensation heeft tijden 2 versies gekend, maar de oude Sensation White, waar de vooral de wat lichtere house en dance muziek wordt gedraaid staat nu bekend als Sensation. Sensation black blijft zijn naam behouden. Wilt u net als vele andere dance fanaten gehuld in witte kledij dit evenement niet missen, koop dan nu uw tickets voor Sensation via 4Alltickets.

Tickets Sensation Amsterdam

Met het thema 'The Legacy" vierde Sensation in 2021 haar 15-jarig jubileum. In 2021 belooft de organisatie het spektakel op te voeren naar een nieuw en ongekend level. Een mix van de allergrootste DJ's ter wereld en een lichtshow die nog niet eerder vertoond is zal de Arena laten gloeien in 2021! Reserveer uw kaarten dan ook snel zodat u dit evenement niet zult missen en alvast een party outfit kunt gaan samenstellen. Wegens het ongekende succes van Sensation heeft de organisatie een internationale tour aangekondigd. Deze tour begint na de show in Amsterdam en zal de dancekoorts overbrengen van Rusland tot Brazilië. Om overal mensen door de dance muziek met elkaar proberen te verbinden. Wil u dit grote dance evenement in Amsterdam als start van een internationale tour niet missen, bestel dan snel uw Sensation White kaarten online via onze website.

Kaartjes Sensation White

Sensation 2021 zal net als andere jaren weer een programma vol met bekende internationale top DJ's ten gehore brengen. Andere jaren stonden onder andere Armin van Buuren, Tiësto en Carl Cox al hun muziek ter gehore te brengen op dit niet te missen dance event. Op Sensation is het dan ook een uitgelezen kans om verschillende top DJ's op één avond aan het werk te zien. Wilt u dit spektakel niet missen, koop dan snel uw Beyond Sensation tickets via 4Alltickets. Meemaken is bijzijn!

Sensation White Amsterdam
Lees meer
(0)