Monster Jam

Monster Jam kaarten

Bent u in de stemming voor een heel ander soort race? Als u even geen zin meer heeft in die gebruikelijke snelle race actie, kunt u zeker nog een stapje verder gaan door een ticket te kopen voor een Monster Jam evenement. Monster Jam is een opwindend, live motorsport evenement waarin monster trucks een serie races tegen elkaar rijden. Klinkt u dat als muziek in de oren? Waar wacht u dan nog op? U hoeft alleen maar 4Alltickets te bezoeken om alle Monster Jam kaartjes te reserveren, die u denkt nodig te hebben! Monster Jam kaarten voor de Kuip kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets!

Tickets Monster Jam Live

Als u iets geheel nieuws zoekt op het gebied van autoracen, ga dan eens naar Monster Jam Nederland en bestel nu uw Monster Jam tickets – de opgedane ervaring zal het meer dan waard zijn! Kijk eens hoe een coureur als Jim Koehler met de truck Airborne Ranger overweg kan. Met onze Monster Jam kaarten kunt u voor uzelf zien hoe Debra Micelli de monster truck Medusa volledig in haar macht heeft en u hoe Allen Pezo de Prowler op het rechte pad houdt! Met Monster Jam kaarten zult u al deze opwindende trucks op topsnelheid langs zien vliegen met hun moedige bestuurders achter het stuur! Ga dus naar 4Alltickets en boek de Monster Jam kaarten! En dan op naar dat racetrack evenement om te zien waarom Monster Jam een Tv-sensatie is geworden!

Kaartjes Monster Jam Nederland

Tijdens het Monster Jam evenement van 2019 bleek John Seasock op het racecircuit goed uit de voeten te kunnen met Batman en won hij dus de World Finals Kampioenschaptitel. Adam Anderson stuurde Taz met duizelingwekkende snelheid naar de titel in de Freestyle categorie van hetzelfde autosportevenement. Monster Jam tickets worden gedurende het gehele jaar verreden maar het competitieve seizoen loopt van januari tot maart. Sinds 2000 hebben de Monster Jam Finals evenementen de wereld stormenderhand veroverd. Tijdens zo’n evenement komen 16 monster trucks op de baan in de hoop het Wereldkampioenschap te winnen. Als u ook eens dit unieke race extravaganza bij te wonen, is alles wat u moet doen die Monster Jam tickets nu boeken - en dat kan alleen bij 4Alltickets!
Monster Jam
Lees meer
(0)