Fleetwood Mac

Fleetwood Mac kaarten

De Britse band Fleetwood Mac is al meer dan 40 jaar actief. In verschillende bezettingen en in zeer diverse muzikale stromingen hebben zij hun stempel gedrukt op zowel rock als pop en blues. Er komt eindelijk weer een nieuwe Fleetwood Mac tour aan! De hits van Fleetwood Mac Little Lies, Dreams, Everywhere en Go Your Own Way zijn nog dagelijks op de radio te horen. Leuker is het natuurlijk om deze legendarische band live te zien! Bestel dan ook hier uw Fleetwood Mac kaarten voor het aankomende concert in de Ziggo Dome! Fleetwood Mac is weer terug! Komend jaar gaat de wereldberoemde band weer op tour in de samenstelling die zij ook tijdens hun laatste tour hadden met zangeres Stevie Nicks en gitarist Lindsey Buckingham . Mis de komende Fleetwood Mac kaartjes niet en reserveer hier de officiële Fleetwood Mac tickets voor het concert van deze onovertroffen grootheden!

Tickets Fleetwood Mac Tour

Say You Will is het laatste album en bewijst dat deze band het spelen nog niet verleerd is! Begonnen als bluesband met het album Fleetwood Mac, ging de band de rock kant uit met Then Play On. De poppy sound van de groep was voor het eerst echt te horen op Penguin en Mystery to Me. U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen op een Fleetwood Mac concert! Blues, Rock en Pop, met onze Fleetwood Mac kaarten trekt het hele spectrum van deze geweldige band aan u voorbij! Zing en swing mee met de grote hits van Fleetwood Mac Albatross, Black Magic Woman en Oh Well! Tickets voor het aankomende Fleetwood Mac concert in Nederland kunt u hier binnen enkele muisklikken online reserveren! Wees er wel op tijd bij want deze band is altijd een grote favoriet van het Nederlandse publiek gebleven!

Kaartjes Fleetwood Mac Concert

De volgende Fleetwood Mac tour gaat van start en u kunt erbij zijn! De ongelofelijke veelzijdige muzikaliteit en het vakmanschap waar de band op kan bogen moet u gewoonweg met eigen ogen zien! Deze band is nooit bang geweest om te experimenteren en bleef ondanks de ontelbare bandwisselingen altijd een hechte coalitie. Inmiddels verhuisd van Engeland naar zonnig Californië is de band nu even populair in de Verenigde Staten als in thuisland Engeland. Fleetwood Mac is bijna te beschouwen als een instituut van de internationale muziekwereld. Er is geen andere band die zoveel stijlen muziek verkend heeft. Er is geen band die zo’n grote internationale fan basis heeft. Komt dat zien en reserveer de laatste Fleetwood Mac tickets nu op 4Alltickets en u bent erbij! Aarzel niet langer en zie deze historische band live in actie met de enige echte Fleetwood Mac kaarten van 4Alltickets!

Fleetwood Mac
Lees meer
(0)