Sting

Sting Kaarten

Gordon Matthew Thomas Sumner, beter bekend onder zijn artiestennaam Sting, is een van de grootste pop/rock artiesten van de afgelopen decennia. Samen met de band The Police scoorde Sting grote hits met songs als Roxanne, Message in a Bottle en Every Breathe You Take. Ook als solo artiest behoort Sting echter tot de groten der Aarde. Met prachtige nummers als All For Love, Englishman in New York en Rise & Fall. Scoorde Sting mooie successen. Dit jaar komt Sting wederom naar Nederland voor een geweldig concert in de AFAS Live in Amsterdam. Met de officiële Sting kaartjes van 4Alltickets kunt u straks in de zaal zitten tijdens het komende concert van Sting in Nederland! Reserveer hier eenvoudig en betrouwbaar online uw Sting kaarten en zing mee met de mooiste en nieuwste Sting songs! De vraag naar concertkaarten voor Sting is altijd zeer groot, dus wacht niet te lang met het bestellen van uw kaartjes!

Tickets Sting Tour

Sting staat bekend als een van de beste live artiesten van dit moment en zijn verschillende tours worden dan ook altijd goed bezocht. Al vanaf het eerste concert van Sting en The Police in 1977 staat de Britse musicus en zanger in de spotlights en bevindt zijn muziekloopbaan zich in fields of gold. Sting is nog altijd onverminderd populair en als u dolgraag naar een van de komende live concerten van deze fantastische zanger wilt, kunt u hier uw Sting kaarten reserveren. Bent u al tijden op zoek naar concertkaarten voor Sting? Dan is 4Alltickets er voor u! Bij ons kunt u snel en veilig Sting tickets bestellen, zodat u niets hoeft te missen van zijn nieuwe tour. Boek hier Sting kaarten voor het concert van uw keuze en zing live mee met hits als Englishman in New York, All For Love, Love is the Seventh Wave en natuurlijk nummers van zijn nieuwe album If on a Winters Night…!

Kaartjes Sting Concert

Goed nieuws voor alle Sting fans: in 2022 bracht u favoriete zanger voor het eerst sinds 2022 weer een nieuwe solo album uit met If on a Winters Night…. Sting kondigde daarop ook een exclusieve nieuwe tour aan, waarvoor u nu concert tickets kunt reserveren bij 4Alltickets. Met every breathe you take komt een bezoek aan een Sting live concert dichterbij als u vandaag nog uw kaarten voor Sting concerten in Nederland bestelt. Sting is all this time al een echte wereldster geweest en als u dus Sting tickets wilt bemachtigen, zult u er snel bij moeten zijn. Heeft u Sting albums als Nothing Like the Sun, The Soul Cages en Mercury Falling al helemaal grijs gedraaid en krijgt u songs als Fragile, Russians en Stolen Car niet uit uw hoofd. Twijfel dan niet langer en reserveer hier officiële Sting kaarten.

Sting
Lees meer
(0)