Rihanna

Rihanna kaarten

Don’t stop the music want Rihanna komt er weer aan! De populaire zangeres uit Barbados is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte wereldster en scoorde grote hits met nummers als Unfaithful, Umbrella, Shut Up and Drive en Only Girl (in the World). Rihanna zal binnenkort weer in Nederland optreden en 4Alltickets is natuurlijk dé plaats om uw officiële Rihanna tickets te reserveren. Wilt u luidkeels meezingen en dansen met Rihanna? Bestel dan hier uw concertkaartjes en u bent er straks live bij! Rihanna is één van de populairste artiesten van dit moment en het is vaak dan ook niet eenvoudig om Rihanna kaarten in handen te krijgen. Voor haar komende concert in Nederland heeft 4Alltickets nog enkele tickets beschikbaar, dus surf snel naar onze website en reserveer online uw Rihanna kaartjes!

Tickets Rihanna Tour

Rihanna bracht in 2012 alweer haar zevende studioalbum uit namelijk: R8. Drie jaar later komt ze met de langverwachte opvolger: Anti. Het komende Rihanna concert staat garant voor weer een spectaculaire show vol met haar grootste hits! Als echte fan mag u het komende live optreden van Rihanna in Nederland natuurlijk niet missen. Gelukkig voor u kunt u bij 4Alltickets Rihanna tickets reserveren voor haar nieuwe optreden in de Ziggo Dome. Bestel hier binnen enkele muisklikken uw Rihanna Ziggo Dome kaarten en zing live mee met Diamonds, Run This Town, Russian Roulette en Life Your Live. Rihanna won al een Grammy Award voor Umbrella en dus is Robyn Rihanna Fenty, zoals ze voluit heet, niet zomaar een artiest. Rihanna in Amsterdam is natuurlijk geweldig om eens mee te maken.Rihanna kaarten bestelt u natuurlijk bij 4Alltickets, de grootste ticketwebsite van Nederland!

Kaartjes Rihanna concert

Rihanna heeft een aantal bewogen jaren achter de rug. Zo kwam de zangeres uit Barbados veelvuldig in het nieuws vanwege een uit de hand gelopen ruzie met ex-vriend Chris Brown. Rihanna boekte met haar mix van dancehall, dancepop en R&B echter ook enkele hits met Run This Town en Diamonds. Als u nog Rihanna kaarten wilt kopen voor de R8 World Tour van Rihanna hoeft u geen Russische roulette te spelen. Reserveer uw kaarten voor Rihanna in Nederland hier bij 4Alltickets en u mist niets van de 2018 R8 World Tour van Rihanna. Rihanna zal weer een spetterende show maken van haar concerten, dus twijfel niet langer om uw Rihanna tickets te bestellen. Een Rihanna live concert staat garant voor een geweldige show, die u niet snel zult vergeten. Kijk dus in onze concertagenda voor de komende Rihanna concerten en bestel uw Rihanna kaarten voor het te laat is!

Rihanna
Lees meer
(0)