PSV Eindhoven

PSV Kaarten

PSV is misschien wel de meest bescheiden voetbalclub van Nederland. Toch liegen de resultaten van de Eindhovenaren er niet om. Zowel de UEFA cup en de Europa Cup I (nu Champions League) werden al eens meegenomen naar Eindhoven. PSV wist ook in de Nederlandse eredivisie 21 keer op kop te eindigen. De PSV wedstrijden staan dan ook garant voor spektakel! Wilt u wel eens in het PSV Philips Stadion in Eindhoven plaatsnemen samen met de andere PSV fans? Reserveer dan hier uw PSV kaarten! PSV thuiswedstrijden zijn het wekelijkse lichtpuntje in Eindhoven. Zorg dat u erbij bent met de PSV tickets van 4Alltickets! PSV heeft al heel wat voetbal legendes voortgebracht. Van de klassieke mr. PSV Willy van der Kuijlen tot de meer recente grootheden Ronaldo, Luc Nilis, Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel. Wilt u genieten van voetbal in een sympathieke sfeer? Dan zijn kaartjes voor PSV wedstrijden precies wat u nodig heeft!

Tickets PSV Eindhoven

Voetbalclub PSV staat ook wel bekend onder de bijnaam Boeruh, wat verwijst naar de provinciale stad van oorsprong. Of u zich nu tot de PSV Boeruh rekent of niet, PSV kaarten zijn altijd goed besteed! Als u voetbalclub PSV, één van de drie Nederlandse voetbalclubs die de UEFA Cup gewonnen heeft wilt zien, koop uw PSV club tickets dan nu. Wilt u weer getuige zijn van een geweldige prestatie, reserveer uw PSV kaart dan nu. Wees er echter wel snel bij want het PSV stadion is altijd tot de nok toe gevuld! PSV kaartjes zijn binnen enkele muisklikken bestelbaar bij 4Alltickets!

Kaartjes PSV wedstrijden

De naam Philips Sport Vereniging, of in het kort PSV, geeft aan dat deze voetbalclub begon als een sportclub opgericht door het grote elektronische bedrijf, Philips. Door de tijd heen droegen de PSV spelers dan ook het Philips merk op hun PSV shirt. Het stadion van PSV is het Philips Stadion te Eindhoven, dat hun thuisbasis is sinds 1913. Het stadion biedt plaats aan 35.000 toeschouwers en er zijn plannen voor een uitbreiding naar 42.000. Het Philips Stadion Eindhoven laat echter altijd één stoel ongebruikt, vak D, rij 22, stoel 43. Dit is de stoel van het oude boegbeeld van Philips, Frits Philips. Laat uzelf onderbrengen in het Philips Stadion en koop uw PSV tickets nu bij 4Alltickets!

PSV Eindhoven
Lees meer
(0)