KISS - End Of The Road World Tour

Kiss Kaarten

Kiss is nog lang niet uitgerockt! Dressed to kill en hotter than hell is Kiss nog altijd een van de opvallendste hardrock bands ter wereld. De Amerikaanse rockband van Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer en Eric Singer is vooral bekend vanwege de klassieker I Was Made For Loving You en natuurlijk van hun karakteristiek geverfde gezichten tijdens de Kiss concerten. De live optredens van Kiss zijn nog altijd ongeëvenaard en onze Kiss kaarten voor de komende Kiss Sonic Boom Over Europe tour zijn dan ook een must-have voor alle fans. Reserveer hier uw officiële Kiss tickets en rock mee met al hun fantastische songs! Bent u een echte Kiss-fan? Laat deze kans niet lopen en bestel online uw Kiss kaartjes voor de nieuwe Kiss tour. Met Sonic Boom brachten de rockers onlangs een nieuw album uit. Wilt u live meezingen met de nieuwste Kiss hits? Boek hier uw Kiss kaarten en u staat vooraan bij het volgende Kiss concert in Nederland!

Tickets Kiss Ziggo Dome

Kiss concerten staan vaak gelijk aan crazy, crazy nights! Met hun opvallende uiterlijk en hun spetterende live optredens is Kiss één van de meest flamboyante en spectaculaire rockbands van de afgelopen decennia. Kiss is hun magic touch nog altijd niet verloren en dus zal het ook tijdens de komende Kiss tour weer genieten geblazen worden! Mis dit rockspektakel niet en bestel hier direct online uw Kiss kaarten. Als u bekende Kiss albums als Dressed to Kill, Hotter than Hell, Rock and Roll Over en natuurlijk Dynasty. Kiss tickets liggen hier op u te wachten, dus twijfel niet langer en bezorg uzelf een crazy night tijdens het komende Kiss concert in Nederland. De vraag naar Kiss kaarten is nog net zo groot als vroeger, dus is het verstandig uw Kiss tickets zo snel mogelijk te reserveren. De beste plaats om uw concertkaarten voor Kiss te reserveren is natuurlijk 4Alltickets!

Kaarten Kiss Amsterdam

Het laatste studio album van Kiss, Psycho Circus dateert alweer uit 1998, maar in 2020 kwam de beroemde rockband met een compleet nieuwe cd, Sonic Boom. Kiss komt naast een nieuw album ook met een nieuwe Sonic Boom Over Europe tour, waarmee de flamboyante rockers weer naar Europa komen. Kiss komt komende maanden ook deze kant op. Als u nog op zoek bent naar Kiss tickets bent u bij 4Alltickets aan het juiste adres voor uw concertkaarten voor Kiss in Nederland. Heeft u altijd al een live optreden van Kiss willen bijwonen en helemaal willen losgaan samen met Gene Simmons en de zijnen? Reserveer hier snel en veilig online uw concertkaartjes en rock mee met hits als I Was Made For Loving You, Sure Know Something en Shandi. Tijdens de nieuwe Kiss tour kunt u het beste van Kiss horen, maar natuurlijk ook songs van de nieuwe cd Sonic Boom. Kiss kaarten zijn nu verkrijgbaar bij 4Alltickets!

KISS - End Of The Road World Tour
Lees meer
(0)