Paul McCartney

Paul McCartney Kaarten

Paul McCartney komt naar u toe! De legendarische singer/songwriter, componist en musicus heeft een nieuwe concert tour aangekondigd en zal weer enkele geweldige live optredens geven door heel Europa. Paul McCartney werd in de jaren ’60 wereldberoemd met de legendarische band The Beatles. Samen met wijlen John Lennon wordt Paul McCartney gezien als het creatieve brein achter The Beatles en was hij verantwoordelijk voor hits als Yesterday, Let It Be en Hey Jude. Na het uiteenvallen van The Beatles in 1970 ging McCartney door als solo artiest en bracht hij succesvolle albums uit als McCartney, Band on the Run, Venus and Mars en Tug of War. Als u deze levende muzieklegende live in concert wilt zien in Rotterdam, kunt u hier officiële Paul McCartney tickets kopen. De vraag naar concertkaarten voor Paul McCartney is nog altijd ongekend groot, dus moet u er snel bijzijn om Paul McCartney tickets te bemachtigen. Reserveer uw Paul McCartney kaarten vandaag nog en zie één van de grootste artiesten aller tijden live in Nijmegen!

Tickets Paul McCartney Tour

Het einde van de immens populaire band The Beatles, betekende geenszins het einde van de carrière van Paul McCartney. McCartney bracht daarna meer dan twintig studio albums uit, die bijna zonder uitzondering goud of platina werden. Samen met zijn nieuwe band Wings (1971-1981) scoorde Paul McCartney grote hits met prachtige songs als My Love, Band on the Run, Silly Love Songs, Mull of Kintyre en Live and Let Die. Paul McCartney zal dit jaar nog enkele live concerten geven door heel Europa en u kunt daar bij zijn. Paul McCartney kaartjes zijn nu beschikbaar op 4Alltickets! Maak gebruik van onze unieke service en bezorg uzelf een plaatsje in het publiek bij deze muziekgrootheid met onze Paul McCartney tickets. De kaartjes voor Paul McCartney concerten zijn voor veel fans een must-have. Wees de concurrentie te slim af en bestel hier online uw concertkaarten voor Paul McCartney! Na bestelling worden uw Paul McCartney tickets tijdig bij u thuis of uw hotel bezorgd.

Kaartjes Paul McCartney Concert

Paul McCartney is een van de grootste namen uit de muziekgeschiedenis en de vraag naar Paul McCartney tickets laat dat goed zien! De muzikale duizendpoot uit Liverpool werd beroemd met de legendarische The Beatles en boekte daarna grote successen met Wings. Na het uiteenvallen van Wings en de moord op John Lennon besloot Paul McCartney dat het even genoeg was en stopte hij met optreden. In 1989 pakte hij de draad echter weer op en ging hij verder waar hij gebleven was: muziekgeschiedenis schrijven. In 2020 kwam Paul McCartney met een nieuw live album, Good Evening New York City, en zal hij ook een nieuwe concert tour houden. Met zijn nieuwe Europese tour komt Paul McCartney ook naar Nederland. Reserveer hier concertkaarten voor Paul McCartney en zing live mee met songs als Hope of Deliverance, Once Upon a Long Ago, Mull of Kintyre en Live and Let Die. Paul McCartney tickets zijn een garantie voor een onvergetelijk concert met uw idool, dus bestel direct uw Paul McCartney kaarten!

Paul McCartney
Lees meer
(0)