Contact

Wij staan 5 dagen per week voor u klaar om u van dienst te zijn.

U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens per telefoon, e-mail of via sociale media.

Telefoon: +31 (0)10- 280 75 11 (lokaal tarief)

E-mail: [email protected]

Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.
E-mails worden op werkdagen binnen 3 uur behandeld.

Winkel
Uiteraard is het ook mogelijk om onze winkel in Rotterdam te bezoeken. Dus wordt u graag persoonlijk geholpen of wilt u graag gewoon een keertje praten over tickets en de mogelijkheden?

4Alltickets
Oostzeedijk 322
3063 CC Rotterdam
Nederland

Kort parkeren is mogelijk voor de deur. Ook per openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Neem hiervoor tramlijn 21, tramlijn 24 (halte Oostplein) of metro A, B of C (station Oostplein).

Openingstijden:
Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel? Plaats dan eerst online uw bestelling. U krijgt dan van ons een melding en dan zorgen we dat uw kaarten voor u klaar liggen. De voorraad van de webwinkel is namelijk niet altijd gelijk aan de voorraad van de winkel.

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar 4Alltickets bij is aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

(0)