Valhalla Festival

Valhalla Festival kaarten

Heeft u altijd al eens een concert van Valhalla Festival willen bijwonen? Dan is het nu uw kans om Valhalla Festival kaarten te bemachtigen voor het volgende live optreden! Echte Valhalla Festival fans kunnen hier hun hart ophalen, want er staat weer een Valhalla Festival concert gepland! Natuurlijk zal Valhalla Festival alle bekende songs spelen en zingen, zodat het voor de echte liefhebber een waar genoegen is aanwezig te kunnen zijn bij dit Valhalla Festival! Officiële Valhalla Festival tickets kunt u nu bestellen bij uw online ticketspecialist: 4Alltickets.nl. Als echte fan van Valhalla Festival wilt u dit optreden niet missen, dus reserveer uw kaarten voor het te laat is.

Tickets Valhalla Amsterdam

Het Valhalla Festival Dance festival is het kindje van Crazyland en Art of Dance en staat al jaren bekend als het leukste en meest veelzijdige feest van Nederland! Valhalla Festival 2017 is dan ook een absolute must voor elke zichzelf respecterende houser! Of u nu van classics, club, harddance, hardhouse, hardtrance, house of jump houdt, onze Valhalla Festival tickets zijn u op het lijf geschreven! Het festival wordt dit jaar gehouden op het festival terrein in Spaarnewoude. Valhalla Festival is onderverdeeld in maar liefst 6 verschillende area’s: Mainstage, Crazyland, Ex Pornstar, Rocksteady presents Hippie, Reset en The Beginning. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd zodat iedereen zich thuis zal voelen op Valhalla Festival! Kaarten voor dit extatische onderonsje dat housers uit alle windstreken trekt, reserveert u nu binnen enkele muisklikken op 4Alltickets!

Kaartjes Valhalla RAI

Valhalla Festival is jarig en viert een groot feest! Iedereen is uitgenodigd om het jubileum van deze zeer succesvolle dance reeks mee te maken! Er wordt deze keer nog een schepje bovenop gedaan. In muzikaal opzicht worden nu de beste dj’s van stal gehaald, grote namen die alle grote clubs ter wereld al gezien hebben. Daarnaast belooft ook de aankleding en de extra feestelijke sfeer bij te dragen aan de feestvreugde. Hans Klok en vele andere verrassende acts maken het feest helemaal compleet. Wees er daarom als de wiedeweerga bij als u zich deze zomer op Valhalla Festival festival wilt bevinden! Valhalla Festival kaartjes kunt u nu zonder kleerscheuren reserveren op 4Alltickets! Trommel uw vrienden op en reis af naar ! Valhalla Festival stimuleert lichaam en geest! Ervaar het zelf en bestel snel de laatste tickets! Valhalla Festival beats Ibiza!

Valhalla Festival
Lees meer
(0)