Johan Cruijff Schaal

Johan Cruijff Schaal Kaarten

Johan Cruijff, de legendarische voetballer die zich na zijn voetbal carrière vooral heeft opgeworpen als freelance taal vernieuwer, heeft ook zijn naam verbonden aan een prestigieus voetbaltoernooi. De Johan Cruijff Schaal - voorheen de Supercup genaamd - bestaat al sinds 1949 en is uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. De wedstrijd tussen de Eredivisie kampioen en de winnaar van de KNVB beker geldt als de officieuze start van het nieuwe seizoen. De Johan Cruijff schaal zal mee naar huis gaan met Feyenoord of met PSV! PSV is natuurlijk de regerend kampioen in de Eredivisie, terwijl Feyenoord vorig seizoen de KNVB Beker wist te winnen door de Alkmaarders te verslaan in de finale. De Johan Cruijff schaal zetelt momenteel in Rotterdam. Het Philips Stadion is het strijdperk waar het plot beslecht zal worden. Reserveer nu uw Johan Cruijff Schaal kaartjes en zie dit spannende duel live!

Tickets Johan Cruijff Schaal Amsterdam

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2020 geldt als een perfecte sneak-preview van het komende voetbal seizoen. De Super Cup, zoals de Johan Cruijff Schaal eerst bekend stond zal op 4 augustus 2020 gespeeld worden in het stadion van de kampioen. Feyenoord mag dit jaar als bekerwinnaar aantreden tegen landskampioen PSV. Er valt dus veel spektakel te verwachten tijdens de 2020 Johan Cruijff Schaal. Tickets voor deze unieke voetbal wedstrijd kunt u nu binnen enkele muisklikken reserveren op 4Alltickets! Het is de tweede keer in de geschiedenis van de Johan Cruijff Schaal dat landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord de strijd zullen aanbinden. Gaat de Johan Cruijff Schaal 2020 mee naar Rotterdam of blijft hij in Eindhoven? Bestel nu uw kaartjes voor de Johan Cruijff Schaal en u ziet het live!

Kaartjes Johan Cruijff Schaal

De Johan Cruijff Schaal in Nederland is vernoemd naar de legendarische Hendrik Johannes Cruijff. Cruijff is drievoudige Europees Voetballer van het Jaar, de Europese Speler van de Eeuw en was tweede na Pele in de verkiezing Wereldspeler van de Eeuw. Met zulke fenomenale wapenfeiten is het niet meer dan normaal dat de Nederland Supercup Schaal naar hem is vernoemd. De Johan Cruijff Schaal voetbalwedstrijd vindt normaal gezien eind juli of begin augustus plaats en is de openingswedstrijd van het Nederlands voetbalseizoen. Johan Cruijff Schaal tickets reserveert u nu online op 4Alltickets!

Johan Cruijff Schaal
Lees meer
(0)