Anouk

Anouk kaarten

Zin in een avondje rocken? Met onze Anouk kaarten ziet u de beste Nederlandse rock artiest van dit moment live! Het lijkt nog maar pas geleden dat de blonde wildebras doorbrak met de hit Nobody’s Wife! Toch heeft Anouk nu al 11 albums achter haar naam staan boordevol hits en de tickets voor Anouk concerten zijn dan ook niet aan te slepen. Anouk schitterde dit jaar op het Eurovisie Songfestival en zal in oktober de headliner zijn tijdens Anouk 2020! Echte fans mogen deze unieke concerten in de Ziggo Dome voor geen goud missen. Na de Symphonica in Rosso optredens komen er in december 2018 ook twee optredens in de Ziggo Dome. Anouk zal ook van deze concerten een spetterende show maken, dus reserveer uw tickets voor het te laat is!

Tickets Anouk Live

Anouk is weer helemaal hot! De rockchick uit Den Haag schitterde in 2018 voor Nederland op het Eurovisie Songfestival en werd kort daarna bevestigd als hoofdartiest voor Anouk 2020 in de Ziggo Dome. Tijdens deze drie concerten zal Anouk haar grootste hits in een unieke setting laten horen. Kaartjes voor Anouk tijdens Symphonica in Rosso bestelt u natuurlijk veilig online bij 4Alltickets. Daar houdt het echter niet bij op. In december 2018 zal Anouk twee concerten geven in de Ziggo Dome te Amsterdam. Deze concerten beloven nu al één van de absolute muzikale hoogtepunten van 2018 te worden. Kaartjes voor Anouk live in de Ziggo Dome reserveert u als eerste bij 4Alltickets! Houd onze concertagenda voor Anouk goed in gaten en dan weet u zeker dat u straks vooraan staat in de Ziggo Dome.

Kaartjes Anouk Den Haag

Helaas is het weer eens hommeles in haar privé leven en ligt Anouk’s huwelijk met rapper Unorthadox op z’n gat. De zangeres zit constant te dubben of ze hier of in de VS thuishoort, of ze Nederland muzikaal nog wel interessant genoeg vindt en of ze eigenlijk niet eens genoeg heeft van haar muziekcarrière. De Anouk concertagenda 2018 is dan ook gevuld met mitsen en maren. Anouk’s wispelturige karakter kennende is het dan ook zaak om concertkaarten voor Anouk te reserveren nu het nog kan. Zoals Anouk zelf zei: ‘Als het eenmaal kan, ben ik weg. Misschien wel sneller dan je zou verwachten. En dan kan niemand me meer vinden’. Een ding is zeker, Anouk doet wat ze wil, zonder wikken en wegen. Grijp dus uw kans en bestel nu uw Anouk tickets en u ziet de soulvolle rock zangeres nog live! Mis het volgende Anouk concert niet!

Anouk
Lees meer
(0)