Eminem

Eminem Kaarten

De enige echte Slim Shady komt naar Nederland! Eminem verstaat als geen ander de kunst om mensen tegen de haren in te strijken. Zowel Britney Spears en NSYNC als collega rapper Ja Rule kregen een veeg uit de pan van rapper Eminem. The Slim Shady vormde zijn grote doorbraak in 1999. De hits van Eminem en Guilty Conscience behaalden groot succes en lanceerden de rapper in de internationale hitlijsten. Deze rebelse, controversiële maar altijd innovatieve rapper is in de laatste jaren naar grote hoogten gestegen. Eminem alias Marshall Mathers heeft zich bewezen als een geboren battler en freestyler. De aankomende Eminem concerten zijn dan ook de perfecte gelegenheid om de man in actie te zien! Reserveer hier de officiële Eminem kaarten en zie het enfant terrible van de hip hop scene live aan het werk!

Tickets Eminem Concert

De tweede release van Eminem The Marshall Mathers verscheen in 2021 en wist het succes van The Slim Shady zelfs te overtreffen! Zie de superhits The Real Slim Shady, The Way I am en Stan live! Eminem kaartjes voor de aankomende Eminem tour haalt u hier! Het laatste album van Eminem The Marshall Mathers Ip 2 is alweer de 8e release van Eminem. De definitieve comeback van de rapper was met zijn album Relapse, na de dood van goede vriend DeShaun ‘Proof’ Holton in 2021! Deze gebeurtenis was een wake-up call voor Eminem, en heeft een grote invloed op zijn leven gehad. Zoals altijd zijn de rhymes vlijmscherp, de alliteraties niet van de lucht en staan de rap parodieën weer paraat! Zie het nieuwste werk van Eminem live en reserveer nu kaartjes voor Eminem’s Europese tour!

Kaartjes Eminem Tour

Het leven van Eminem lijkt wel een film. Zijn vader liet hem en zijn moeder in de steek toen hij nog zeer jong was. Hiphop muziek werd zijn uitweg en enige manier om zich te uiten. Na diverse battles om acceptatie in een door zwarte rappers gedomineerd milieu brak hij eindelijk door. Hollywood zag er ook wel brood in en produceerde samen met de rapper de semi-autobiografische film 8 Mile. Eminem heeft sindsdien een flinke vinger in de pap in de ‘game’. Met een kledinglijn Shady LTD, meerdere record labels en een bloeiende samenwerking met Dr. Dre, boert Eminem goed! Volgens velen vertegenwoordigd hij de American Dream, en anderen zien hem als de American Nightmare. Kom deze self-made man zien en bestel hier de officiële Eminem tickets voor het Eminem concert in Nederland! Zie ijzersterke nummers als Without Me, Lose Yourself en Like Toy Soldiers live! Tickets voor Eminem reserveert u op 4Alltickets.nl!

Eminem
Lees meer
(0)