Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Kaarten

Hun clubkleuren zijn geel en goud en het voetbal team van Borussia Dortmund steekt als een wesp wanneer ze spelen. Ze zijn de één van de meest succesvolle clubs in Duitsland en de wedstrijd van Borussia Dortmund in 1996 in de finale van de UEFA Cup leidde uiteindelijk tot de grootste prijs die ze tot dan toe als club gewonnen hadden. Borussia Dortmund was de eerste Duitse club die de Europese titel won en ze wonnen de UEFA Champions League in 1997. Neem contact met ons op en wij zorgen voor Borussia Dortmund tickets of andere kaarten voor uit- of thuiswedstrijden, u zegt het maar. Wij leveren u uw Borussia Dortmund kaarten per koerier een week voor de wedstrijd en alles wat u rest, is u zorgen maken over het geweldige treffen dat u gaat zien!

Tickets Borussia Dortmund

Met als thuisbasis het wereldberoemde Signal Iduna Park is de voetbalclub Borussia Dortmund een van de beste voetbal elftallen waar Duitsland trots op is. Borussia Dortmund is één van de teams die bewonderd worden door duizenden fans, niet alleen in NoordRijn-Westfalen maar ook in de rest van de wereld. Het bezit van Borussia Dortmund kaarten is een garantie voor een onvergetelijke ervaring. Borussia Dortmund is sinds zijn oprichting altijd ontzettend populair geweest. Daarom zijn Borussia Dortmund tickets altijd zo snel uitverkocht! Zelfs ondanks de grootte van hun stadion dat aan 81.266 fans plaats biedt, is het altijd moeilijk aan Borussia Dortmund kaarten te komen. Een gelukje dus dat er zoiets als 4Alltickets is! Dankzij onze handige bestelprocedure heeft u uw kaarten voor wedstrijden van deze voetbalclub al snel besteld. Bestel uw tickets om Borussia Dortmund te zien spelen vandaag nog bij 4Alltickets!

Kaartjes Borussia Dortmund

Voetbalclub Borussia Dortmund is momenteel één van de meest succesvolle voetbalclubs in Duitsland. Het team heeft in totaal 6 Duitse titels gewonnen en in 1997 won het de UEFA Champions League. Borussia Dortmund is al in 1909 opgericht en speelt momenteel in de Bundesliga. Borussia Dortmund speelt in het Signal Iduna Park stadion dat in Dortmund ligt en dat een capaciteit heeft van 81.266 plaatsen. Het Signal Iduna Park is daarmee het grootste stadion van Duitsland en breekt vaak records met het aantal toeschouwers. In het 2021/2022 seizoen bezochten bijna 1,4 miljoen fans het stadion om de spannende wedstrijden bij te wonen. In juni 2021 zal dit stadion het Westfalenstadion gaan heten. Wilt u dit grandioze stadium ook eens bezoeken, bestel dan nu tickets voor de Bundesliga, hier bij 4Alltickets!

Borussia Dortmund
Lees meer
(0)