Muse

Muse Kaarten

Liefhebbers van Indie bands zijn natuurlijk al lang bekend met Muse. Kaarten voor het aankomende Muse concert staan garant voor muzikaliteit met een hoofdletter M. Afgelopen jaar kwam het langverwachtte vijfde album van Muse uit, en de beloofde tour laat vele fans al op concert kaarten voor Muse azen. Met Muse tickets van 4Alltickets bent u erbij als dit trio haar muzikale genialiteit in de vrije loop zal laten. De Europese tour van Muse is een uitgelezen kans om de nummers die op het nieuwste album van Muse, The Resistance, staan live te horen!

Tickets Muse Concert

Waarom zijn Muse kaartjes nou zo hot? Er is toch een ware overstroming van Britse gitaarbandjes in Europa? Ga naar een live optreden van Muse en u weet het! Een Muse concert is iets anders! Deze talentvolle band opgericht aan het begin van de jaren ’90, weet ruige gitaar riffs te combineren met pianospel en uitgesponnen symfonieën. De falset stem van Matthew Bellamy draagt bij aan het indrukwekkende geluid dat de band produceert. Vooral qua opbouw van nummers is Muse ongeëvenaard. De muzikale climax die de band in elk nummer weer weet te bewerkstelligen maakt dat de kaartjes voor Muse concerten eigenlijk altijd uitverkocht raken. Absolution vormde in 2003 Muse haar definitieve doorbraak. Niet alleen in thuisland U.K, maar ook in Amerika, Canada en Japan kreeg Muse na uitgebreide tours voet aan wal. Dit maakt dat elke Muse tour met luid gejuich wordt ontvangen en dat de tickets voor het langverwachte Muse concert als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank vliegen!

Kaartjes Muse Tour

Goed nieuws voor alle fans! De Muse concertagenda belooft weer veel goeds. Na het winnen van de 2005 Brit Awards, MTV Awards en diverse Kerrang Awards en de vele platina singles is Muse niet meer weg te denken uit het alternatieve muziek landschap. Een ding is dan ook zeker: de 2017 Muse tour is een niet te missen mogelijkheid! Indie liefhebbers en Britpop fans verenigt u, reserveer hier nu online uw Muse kaarten! Vermijd de Hullabaloo en bestel uw Muse concert ticket hier. Muse haar voorliefde voor 'powerchords' en bijna barokke symfonieën brengt u het beste wat rock te bieden heeft in de breedste zin van het woord. Muse is allesbehalve een rammelend garage bandje. Professionaliteit gaat hand in hand met emotie om zo ware juweeltjes af te leveren. Reserveer uw Muse concert kaarten bij 4Alltickets en zie het fenomeen Muse live!

Lees meer
(0)