Rolling Stones

Rolling Stones Kaarten

Start me up, de Rolling Stones gaan weer op tour! Dit jaar bestaat de legendarische Britse rockband 50 jaar en dat moet gevierd worden met een serie spetterende concerten. Voor de echte fans is 4Alltickets dé website om uw Rolling Stones kaartjes te reserveren. De 50 Years And Counting tour van de Rolling Stones wordt onvergetelijk, dus laat deze unieke kans de Stones live te zien niet liggen. . Als echte fan mag u de Rolling Stones tour niet missen, dus boek uw Rolling Stones tickets voor het te laat is!

Tickets Rolling Stones Tour

In 2018 bestaan de Rolling Stones 50 jaar. Een bijzondere mijlpaal in het bestaan van deze band. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ron Wood weten als geen ander wat het publiek van de Rolling Stones verlangt en zorgen daarom keer op keer voor geweldige live optredens. In die 50 jaar produceerden de Rolling Stones meer dan 50 hit albums en werd de ene na de andere hit behaald. Van Angie tot Like a Rolling Stone en van Paint It Black tot Start Me Up. Stuk voor stuk werden het klassiekers die u ongetwijfeld terug zult horen tijdens concerten van de Stones. Kaarten voor Rolling Stones concerten kunt u natuurlijk bij 4Alltickets reserveren als de concertdata bevestigd zijn. Schrijf u nu in voor onze Ticket Update van de Rolling Stones en u weet als eerste wanneer Mick Jagger en de zijnen naar Nederland komen. Het reserveren van Rolling Stones tickets op onze website is zeer eenvoudig. Volg de instructies en u bent binnen enkele minuten zeker van uw Rolling Stones kaarten. Na bestelling worden uw tickets per aangetekende post bij u thuisbezorgd.

Kaartjes Rolling Stones Concert

Als echte fan van de Rolling Stones mag u de volgende tour natuurlijk niet missen! Na 50 jaar rockgeschiedenis te hebben geschreven zijn Mick Jagger en de zijnen er nog steeds niet flauw van. Het laatste concert van de Rolling Stones in Nederland is alweer enige tijd geleden en dus kijken hun fans met smart uit naar het moment dat de Stones weer in ons te land te bewonderen zijn. Staat uw cd-rek vol met bekende cd’s als Voodoo Lounge, Forty Licks en Stripped? Rolling Stones tickets voor hun volgende tour bestelt u hier. Maak gebruik van de service van 4Alltickets, boek uw kaarten voor Rolling Stones concerten en u bent erbij. Houdt deze pagina dus goed in de gaten voor het laatste tour nieuws van de Rolling Stones!

Rolling Stones
Lees meer
(0)