Defqon.1 - One Tribe

29-06-2019
Evenemententerrein Walibi World
Biddinghuizen, The Netherlands
Datum evenement:
29-06-2019
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Maak hier uw keuze:

  • € 155 - Dagkaart Zaterdag
  • € 335 - Weekendkaart - Inclusief campingticket

€155,00

Incl. btw

Defqon.1 Tickets

Ook dit jaar kunt u weer aanwezig zijn bij Defqon1 te Biddinghuizen. Dit jaar zal dit evenement weer garant staan voor één groot feest. Bij 4Alltickets kunt u nu kaarten voor Defqon1 bestellen zodat u kunt genieten van een feest die 3 dagen zal gaan duren. Biddinghuizen zal gebombardeerd worden tot het party gebied voor dit evenement. Ook de line-up zal weer helemaal top zijn zodat u kunt genieten van Hardstyle, Jump, Hardtrance, Techno en Hardcore beats! Voor defqon1 is niet te gek en zullen de beste Dj's worden benaderd om u de tijd van uw leven te geven.

Defqon 2019

De tickets voor Defqon1 zullen ook dit jaar weer als warme broodjes over de toonbank vliegen. Het afgelopen jaar waren alle kaarten binnen de kortste tijd uitverkocht. Als u bij Defqon1 aanwezig wilt zijn, dan kunt u nu kaarten bestellen. Uw vrienden zullen stikjaloers zijn dat zij geen kaarten hebben weten te bemachtigen. U kunt natuurlijk ook voor de hele groep bestellen zodat jullie met de hele groep los kunnen gaan bij Defqon1. Reserveer daarom nu uw entreebewijzen veilig en snel bij 4Alltickets. Defqon1 is gegroeid tot een internationaal feest waar housers vanuit heel Europa en daarbuiten over zullen komen om dit feest te maken.

Q Dance Defqon

Qdance is op dit moment weer druk bezig om allerlei voorbereidingen te treffen om er ook dit jaar weer een groot spektakel van te maken. Dit festival zal in 2019 weer beste kick-off zijn van deze zomer. Om het feest compleet te maken kunt u gebruik maken van de camping maar u kunt ook zaterdag tickets bestellen. Op de camping zal het feest der feesten doorgaan waar u zelfs in een tent 24 uur lang kunt genieten van muziek. Defqon1 zal niet hetzelfde zijn zonder uw aanwezigheid. Dus bestel nu uw tickets! Het gehele Qdance team zal er dit jaar weer voor zorgen dat u de beste dagen uit de zomer gaat meemaken. Open air stages, main stage en grote tenten zullen het gebied in Biddinghuizen beslaan inclusief top artiesten. Onder andere Dune, Marcel Woods, Angerfist, Technoboy, 16bit, Headhunterz en Yves Deruyter maken ook dit jaar weer Defqon1 ongekend. Bestel dan ook snel de officiële Defqon tickets voor het te laat is!
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)