Roger Waters

Roger Waters kaarten

Zoals dat hoort in de echte Engelse rock zijn Roger Waters kaarten nagenoeg uitverkocht zodra ze op de markt komen. Het succes van zijn solo tours na Pink Floyd is een goede indicatie voor Roger Waters’ belichaming van Engelse rock. Het feit dat hij lid was van Pink Floyd heeft zijn leven en carrière compleet veranderd. Het kenmerkende Pink Floyd realisme kon maar uit een paar bronnen afkomstig zijn en hij is er ongetwijfeld een van geweest. Als je een echte legende in actie wilt zien, schaar je dan nu in de rij voor je Roger Waters kaartje. De vraag naar Roger Waters tickets voor zijn aankomende concerten is erg groot, dus bestel uw concertkaarten voor het te laat is! Roger Waters kaartjes voor Ziggo Dome kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets!

Tickets Roger Waters Concert

Een Roger Waters concert trekt altijd ontzettend veel publiek. Roger Waters tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank en hij maakt grote indruk op nieuwe fans die destijds waarschijnlijk nog te jong waren om Pink Floyd echt op waarde te kunnen schatten. Het Roger Waters concert heeft een overvloed aan nieuwe en oude songs op het programma staan en omvat zijn hele ongelofelijk succesvolle carrière. Roger Waters was van invloed op andere eersteklas acts als David Bowie en het is dan ook alleen maar passend dat een Roger Waters concert minstens even succesvol is. De stijl van Roger Waters varieert van psychedelisch tot folk rock en trekt wereldwijd fans, zelfs nu nog. Hoewel Roger Waters zelf ouder geworden is, is zijn muziek hetzelfde gebleven: even tijdloos als altijd. Voordat ze uitverkocht raken kun je het beste zo snel mogelijk voor een ticket zorgen!

Kaartjes Roger Waters Tour

Roger Waters werd geboren in 1943 en verloor zijn vader in de Tweede Wereldoorlog toen hij nog maar vijf maanden oud was, een gebeurtenis die een zeker wantrouwen ten opzichte van overheidsinstanties achterliet in zijn leven. Gedurende zijn hele muzikale carrière is wantrouwen ten opzichte van instanties als regering, onderwijs en het leger die zogenaamd orde op zaken stellen in ons leven een steeds terugkerend thema. De desbetreffende instanties worden in veel van zijn songs aan de kaak gesteld als glibberig en corrupt en tonen daarmee zijn ware gevoelens ten opzichte van bepaalde autoriteiten. Roger Waters is met zijn carrière van meer dan 40 jaar een ware legende. Roger Waters is zowel een leider als een trendsetter en zorgt tijdens tours altijd voor betoverende muziek om de aandacht van zijn fans gevangen te houden. De naam Roger Waters kaarten is synoniem voor rebellie en intuïtief denken, verder kijken dan alleen maar wat je wordt verteld en vooruit kijken naar de toekomst gelet op beslissingen van de overheid.
Lees meer
(0)