Iron Maiden

Iron Maiden kaarten

Iron Maiden is een van de meest succesvolle en invloedrijke bands in het heavy metal genre. De band heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht. Met hun enorme gevolg aan fans is het al moeilijk om aan zelfs maar één kaart voor een Iron Maiden concert te komen. Met de 4Alltickets heb je de kans van je leven om aan de beste Iron Maiden kaartjes te komen. Laat je totaal onmogelijke dromen uitkomen door nu online Iron Maiden tickets te boeken. Met ons snelle en betrouwbare bestelsysteem heb je je Iron Maiden kaartjes binnen een week bij je in de bus! Kijk ook voor andere kaarten op onze website!

Tickets Iron Maiden Tour

Als je gek van heavy metal bent en Iron Maiden een van je grote idolen uit dit genre is, dan ben je nu op het juiste moment op de juiste plaats. Kom Iron Maiden live in concert zien spelen! Het is ontzettend moeilijk aan tickets voor een Iron Maiden concert te komen maar bij de 4Alltickets krijg je de kans van je leven. Regel de beste kaarten voor Iron Maiden concert hier op deze pagina zodra er een concert op de agenda komt te staan. Als je ook tussen de menigte vlak voor het podium wilt staan, of als je zitplaatsen zoekt, dan is dit je kans Iron Maiden in actie te zien.

Kaartjes Iron Maiden Concert

Iron Maiden is een Engelse heavy metal band uit Leyton in het Londense East End. De band werd in 1975 opgericht door bassist Steve Harris die daarvoor speelde bij Gypsy’s Kiss en Smiler. Iron Maiden is een van de meest succesvolle en invloedrijke bands in het heavy metal genre. Ze hebben wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en hebben fans van alle leeftijden. Geen enkele tiener komt door zijn tienerjaren als hij niet heeft kunnen headbangen op de muziek van Iron Maiden. In 2020 kreeg Iron Maiden de Ivor Novello Awards toegekend voor hun internationale succes. Het album ‘The Nummer Of The Beast’ uit 1981 heeft de band gemaakt tot wat ze nu is. Zonder dat album was Iron Maiden misschien nooit zo ver gekomen in het heavy metal genre. Het album was een spectaculair succes. Iron Maiden wordt sterk beïnvloed door Thin Lizzy, UFO en Deep Purple. Iron Maiden’s mascotte Eddie staat op iedere uitgave van de band en is er bij alle live optredens bij. Eddie komt ook voor in Ed Hunter, een videospel van de band, in boeken, strips en alles wat verder nog met band verband houdt.
Iron Maiden
Lees meer
(0)