Alicia Keys

Alicia Keys Kaarten

Meer dan 30 miljoen verkochte albums en maar liefst 9 Grammy Awards. Dat is slechts een klein deel van de successen van Alicia Keys! De Amerikaanse soul-zangeres denderde in 2001 de internationale hitlijsten in met de single Fallin’ en scoorde daarna hit na hit. De albums Songs in a Mirror, The Diary of Alicia Keys en As I Am maakten van Alicia Keys een echte superster en ook haar nieuwste album The Element of Freedom scoort weer erg goed. Om Alicia Keys live in concert te zien, hebt u de moeilijke opgave concertkaarten te moeten bemachtigen. Gelukkig kunt u bij 4Alltickets eenvoudig en betrouwbaar officiële Alicia Keys tickets reserveren voor haar komende concert tour. Als één van de grote R&B-sterren van deze tijd is er erg veel vraag naar kaartjes voor Alicia Keys, dus bestel uw kaarten vandaag nog om deze superwoman live in concert te zien in de Sportpaleis!

Tickets Alicia Keys Tour

Fallin’, A Woman’s Worth, You Don’t Know My Name en My Boo. Dat zijn slechts enkele van de hits van Alicia Keys. Alicia J. Augello-Cook, zoals Alicia Keys door het dagelijks leven gaat, brak door dankzij een optreden tijdens de Oprah Winfrey Show en scoorde direct een nummer 1 hit met Fallin’, dat nog steeds wordt gezien als dé Alicia Keys song. Alicia Keys heeft inmiddels drie studio albums en een unplugged album uitgebracht en geldt als een van de meest succesvolle artiesten van dit moment. Het is dan ook niet gek dat kaartjes voor elke concert tour van Alicia Keys binnen record tijd zijn uitverkocht. Bij 4Alltickets kunt u uw Alicia Keys kaartjes eenvoudig en betrouwbaar reserveren. Bent u fan van Alicia Keys? Mis haar komende live optreden in Antwerp dan niet! Bestel hier uw Alicia Keys tickets en zing live mee met haar grootste hits en nieuwste songs. De kaarten voor de 2022 Alicia Keys tour zijn nu verkrijgbaar, dus wacht niet langer en reserveer hier uw Alicia Keys tickets online!

Kaartjes Alicia Keys concert

Na Songs in a Mirror en The Diary of Alicia Keys, As I Am bracht Alicia Keys met The Element of Freedom haar vierde studio album uit. De muziek van Alicia Keys wordt gekenmerkt door duidelijke gospel invloeden en het gebruik van klassieke piano, wat haar duizenden fans en vele tientallen prestigieuze awards heeft opgeleverd. Haar vorige album As I Am werd een grote hit dankzij songs als No One en Superwoman. Alicia Keys bracht onlangs met Doesn’t Mean Anything een nieuwe single uit en haar fans wachten in spanning op het nieuwe Alicia Keys album, dat The Element of Freedom zal heten. Met haar nieuwe tour komt Alicia Keys ook weer naar u toe en als u snel bent kunt u vandaag nog Alicia Keys kaarten reserveren. De kaarten voor Alicia Keys concerten gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank, dus is het raadzaam uw tickets zo spoedig mogelijk aan te vragen. De beste plaats om uw Alicia Keys concertkaarten te kopen is natuurlijk 4Alltickets!

Alicia Keys
Lees meer
(0)