U2

U2 Kaarten

Zelfs na meer dan 30 jaar raken de kaarten voor U2 binnen een mum van tijd uitverkocht! Deze legendarische band, die werd opgericht in 1976, is in zijn hele 30-jarige geschiedenis altijd constant gebleven en produceert nog jaarlijks grote hits. De originele samenstelling is nooit veranderd en de mannen touren nog altijd vol goede moed de wereld over! Het feit dat onze U2 kaarten de deur uitvliegen zegt genoeg over de kwaliteit van de band. Bono en de rest zijn niet gewoon muzikanten, het zijn de gezichten van ‘rock met een betekenis’ geworden. Reserveer hier uw U2 2019 Kaarten. En zie deze legendarische band live in concert!

Tickets U2 Tour

Een U2 concert is een onvergetelijke ervaring. Mis het aankomende concert van U2 niet! De mannen van U2 hebben hun fans op nummer 1 staan en kosten noch moeite blijven gespaard bij een U2 concert om een daverende show neer te zetten. Als u in aanmerking neemt dat U2 op het hoogtepunt van de roem was in de late jaren ’80, dan blijkt nu wel weer dat de houdbaarheidsdatum van U2 nog lang niet verstreken is! Zooropa en The Joshua Tree zijn misschien wel de twee meest bekende albums van U2. Deze albums stonden bovenaan in de hitlijsten zoals min of meer alles wat de band produceert. Regel vandaag nog uw U2 kaartjes, voordat een andere fan ermee gevlogen is. Alleen bij een U2 concert ziet u de grote hits als Sunday, Bloody Sunday en het nieuwe werk van No Line on the Horizon, de hits in wording!

Kaartjes U2 Amsterdam

Sinds 1976 zorgt U2 al voor betekenisvolle muziek van hoge kwaliteit voor al hun fans over de hele wereld. Het fenomeen U2 heeft miljoenen mensen geïnspireerd. De band heeft onmetelijk veel werk gedaan voor goede doelen. U2 bestaat uit vier bandleden die al sinds de oprichting van de band bij elkaar zijn, namelijk Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen Jr. U2 heeft iets dat geen enkele andere band heeft. Hun concerten zijn weergaloos en ook buiten de muziek profileren de leden zich als uitzonderlijke mensen. U2 heeft sinds 1976 honderden awards toegekend gekregen. Met de komende U2 360 Degrees Tour in het vooruitzicht lijkt het erop dat ze zichzelf voor de zoveelste keer gaan overtreffen. Kom op, het is een Beautiful Day om U2 tickets te scoren!

U2
Lees meer
(0)