North Sea Jazz Festival 2022

North Sea Jazz Festival Kaarten

Het North Sea Jazz Festival is één van de meest bekende muziekfestivals van Nederland. Het festival dat in Rotterdam plaatsvindt, programmeert de beste muzikanten vanuit de hele wereld. Het North Sea Jazz Festival is altijd uitverkocht, en dat zal dit jaar niet anders zijn! De line-up van North Sea Jazz is namelijk weer ijzersterk. Als echte jazz-liefhebber mag u North Sea Jazz dit jaar natuurlijk niet missen. Reserveer de officiële North Sea Jazz Festival kaarten hier bij 4Alltickets en maak het mee in Ahoy Rotterdam! North Sea Jazz kaarten voor Ahoy kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Reserveer nu uw North Sea Jazz kaarten voor 2022 en u bent er straks bij in Ahoy, Rotterdam als deze jazz grootheden en zinger/songwriters live van leer trekken. Jazz fanaten en muziekliefhebbers verenigt u en bestel uw North Sea Jazz tickets nu het nog kan!

Tickets North Sea Jazz Festival 2022

Het wereldberoemde North Sea Jazz Festival wordt niet alleen bezocht door lokale jazzfans, maar door muziekliefhebbers van over de hele wereld. Met drie dagen gevuld met de beste internationale Jazz zwaargewichten is het niet vreemd dat er jaarlijks zo’n 70 duizend North Sea Jazz kaarten verkocht worden! Behalve het jaarlijkse North Sea Jazz Festival heeft de organisatie nu ook de krachten gebundeld met lokale venues om bijzondere jazz concerten te organiseren. Zo staan dit jaar onder andere het Wayne Shorter Quartet en Madeleine Peyroux op het programma. Houd voor alle North Sea Jazz concerten 4Alltickets in de gaten! Maar toch blijft North Sea Jazz in Ahoy het hoogtepunt op de jazz kalender. Het festival dat sinds 1976 bestaat, is ieder jaar uitverkocht. Wilt u dit grandioze jazz festival meemaken? Reserveer dan hier uw kaartjes voor North Sea Jazz 2022 op 4Alltickets!

Kaartjes North Sea Jazz Festival Ahoy

North Sea Jazz 2022 heeft weer een denderende line-up. Van een lokaal georganiseerd jazz festival is North Sea Jazz uitgegroeid tot een internationaal evenement van wereldformaat! Het jaarlijks terugkerende driedaagse jazzfestival werd eind jaren ’70 opgericht door zakenman en jazzfanaat Paul Acket. Acket wilde zijn passie voor jazzmuziek met anderen delen en de jazzmuziek promoten. Het allereerste North Sea Jazz Festival werd in 1976 gehouden. Er traden toen al zeer bekende jazzmuzikanten op. Het festivalterrein bestond uit zes podia waar Miles Davis, Sarah Vaughan en vele andere grote namen optraden. Sinds die tijd is North Sea Jazz uitgegroeid tot een van de meest aansprekende jazz festivals ter wereld. Zie de grootste jazz legendes live op North Sea Jazz! North Sea Jazz kaarten zijn hier gemakkelijk en veilig te bestellen.
North Sea Jazz Festival 2022
Lees meer
(0)