The Cure

The Cure Kaarten

Iedereen is op zoek naar kaarten van The Cure en daarom raken ze wereldwijd uitverkocht. Fans uit de jaren ’70, ’80, ’90 en van nu staan allemaal te springen om hun The Cure kaarten voordat ze uitverkocht zijn. Sinds ze hun sound veranderd hebben, komt The Cure met grootse, blije tonen. Aanvankelijk stonden ze echter bekend om het tamelijk mistroostige geluid waarmee ze beroemd werden. The Cure werd opgericht in 1973 en Robert Smith is sindsdien nog altijd de leadzanger. Een concert van The Cure brengt gelukkige herinneringen boven bij degenen die de belangrijke rol van de band in de jaren ’80 nog niet vergeten zijn. Maar ook vandaag de dag blijven ze grote hits maken die hun fans zich doen haasten om aan tickets te komen zodra die op de markt worden gebracht. The Cure kaartjes zijn schaars nu ze niet meer zo vaak op tour zijn als vroeger. Kaarten voor The Cure zijn een waardevol bezit geworden.

Tickets The Cure concert

Een concert van The Cure is gewoonlijk afgeladen met meedansende blije fans die gek zijn op de kameleontische veranderingen die leadzanger Robert Smith door de jaren heen heeft ondergaan. Een concert van The Cure is altijd een goed en plezierig concert en de fans staan telkens weer uren in de rij om aan tickets te komen. The Cure heeft zich door de jaren heen op een zodanige manier ontwikkeld dat hun muziek op min of meer iedereen wel aantrekkingskracht uitoefent. Vooral op ‘Lullaby’ kan het publiek onmogelijk stil blijven staan en dan zijn er uiteraard nog meer favorieten zoals ‘Friday I’m In Love’. The Cure geeft iets bepaalds aan hun muziek dat maakt dat je niet anders kan dan er naar luisteren. Robert Smith imponeert nog steeds op het podium en fans komen vaak meer dan eens terug. Verzeker je op tijd van je The Cure kaarten voordat het te laat is!

Kaartjes The Cure Tour

The Cure werd opgericht in 1973 en heeft sindsdien een verbazingwekkend aantal veranderingen in de samenstelling ondergaan maar Robert Smith is nog altijd de oorspronkelijke leadzanger van de band. Momenteel bestaat The Cure uit Robert Smith, Porl Thompson, Simon Gallup en Jason Cooper. In de 35 jaar dat de band bestaat, heeft The Cure acht bandleden zien komen en gaan maar hun charisma is nooit veranderd. Toegewijde fans van The Cure komen ieder jaar nog altijd trouw naar hun concerten en tours. ‘Love Cats’ van The Cure is nog altijd één van hun meest bekende platen en betekende de zoveelste metamorfose van de band. Van gothic tot mainstream pop, The Cure heeft het allemaal gehad.

The Cure
Lees meer
(0)