Rammstein - Europe Stadium Tour

Rammstein Kaarten

De grootmeesters van de Tanzmetall komen naar Nederland! Rammstein timmert al sinds 1994 flink aan de weg met hun gesmeerde industrial metal. Voor alle fans van de zware metalen hebben wij de officiële Rammstein kaarten voor de aankomende concerten van Rammstein nu op voorraad! De boze mannen uit de DDR brachten in 1995 hun debuutalbum uit met Herzeleid. Rammstein stelde zich als doel een totaal nieuw geluid te creëren. Met hun unieke mix van industrial en metal is ze dat zeker gelukt. Het 3e album van Rammstein Mutter bracht hen wereldwijd succes. Concerten van Rammstein trekken zowel fervente metalheads als liefhebbers van dance en techno. Als u erbij wilt zijn, is snelle actie dus geboden! Bestel nu uw Rammstein kaartjes bij 4Alltickets en zie deze mannen live van leer trekken!

Tickets Rammstein Tour

Het aanstaande concert van Rammstein in Nederland belooft een zinderend avondje te worden. Met hun controversiële stage performances blijven zij vriend en vijand verbazen. Hoor de bombastische nummers van Rammstein Engel, Du Hast en Ich Will live! Rammstein tickets bestelt u nu zonder kleerscheuren op 4Alltickets! Het laatste werk van Rammstein Rosenrot stamt alweer uit 2005. De nieuwe Rammstein tour 2017 zal echter gepaard gaan met de release van het langverwachte 6e album. De aankomende Rammstein concerten zijn dan ook de perfecte gelegenheid om de nieuwste nummers aan den lijve te ondervinden! Reserveer uw tickets voor Rammstein nu en leef u uit in de pit!

Kaartjes Rammstein

De Duitse metal band Rammstein werd opgericht in 1994 en heeft sindsdien aanzienlijke successen geboekt. De band bestaat op dit ogenblik uit Till Lindemann, Richard Z. Kruspe, Paul Landers, Oliver Riedel, Christoph Schneider en Christian Lorenz. Het feit dat de band Rammstein al zijn nummers in het Duits schrijft en ten gehore brengt heeft de populariteit van de band in de rest van de wereld er niet minder op gemaakt. Ook al lijken de teksten van Rammstein voornamelijk te draaien om geweld, macht en militarisme, vaak gaat de boodschap een stuk dieper. Enkele aangeboorde thema’s zijn de intergratie van Oost- en West- Duitsland en het Duitse verleden. Rammstein concerten hebben de reputatie letterlijk te knallen. Vuurwerk, pyrotechniek en provocatie hebben de band de slogan Andere bands spelen, Rammstein brandt! opgeleverd. Brandt u van Sehnsucht om erbij te zijn? Bestel dan nu snel de laatste Rammstein kaarten!

Rammstein - Europe Stadium Tour
Lees meer
(0)