Veel gestelde vragen

1. Ik kan toch het evenement niet bezoeken, kan ik mijn order annuleren?
Alle orders zijn bindend voor de koper en kunnen niet door koper worden geannuleerd.

2. In jullie voorwaarden lees ik iets over het herroepingsrecht. Is dat van toepassing?
Wij bieden producten en diensten aan die vallen onder artikel 10 van onze algemene voorwaarden en zijn dus uitgesloten van het herroepingsrecht.

3. Wat zijn de verzendkosten voor een order?
Per boeking komen er eenmalige service- en administratiekosten bij van € 2,50 en eventuele verzendkosten van € 7,50 voor aangetekend een verzekerde verzending per order bij, ongeacht het aantal geboekte tickets. In overige landen betalen kopers € 25,- koerierskosten. Afhalen in de winkel is altijd gratis maar alleen beschikbaar voor kopers uit Nederland en België.

4. Hoe lang de tijd heb ik om mijn betaling over te boeken?
Uw order blijft 5 dagen op gereserveerd staan. U heeft dan ook 5 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Na deze 5 dagen is het mogelijk dat uw reservering is komen te vervallen en de tickets terug in de verkoop zijn gegaan.

5. Krijg ik een acceptgiro thuisgestuurd na mijn bestelling?
Nee, u ontvangt een e-mail met een bevestiging waarin vermeld staat hoe u het bedrag kunt overboeken naar onze bankrekening.

6. Kunt u mij een factuur sturen met BTW?
In de bevestigings-email staat de BTW al gespecificeerd. In de meeste gevallen geldt de marge regeling en is BTW niet van toepassing.

7. Ik heb net een bestelling gemaakt maar de betaling is mislukt. Nu is het evenement uitverkocht. Wat nu?
Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of per telefoon via 010 - 280 75 11. Onze medewerkers kunnen u hier verder bij helpen.

8. Worden mijn buitenlandse voetbal/tennis/sport kaarten naar huis verzonden?
Wij doen onze uiterste beste om uw tickets in Nederland te leveren. Mocht dit niet lukken dan worden uw buitenlandse voetbal/tennis/sport kaarten op uw verblijfsadres in het buitenland afgeleverd. U ontvangt hieromtrent nog een e-mail van onze klantenservice.

9. Zijn de prijzen voor de buitenlandse sport-kaarten inclusief hotel en vlucht?
De prijzen op de website zijn per ticket voor de sportwedstrijd. Hotel en vlucht dienen apart geboekt te worden.

10. Kan ik bij u ook een hotel of vlucht boeken?
Nee, wij adviseren u hiervoor booking.com te gebruiken.

11. Ik heb de bevestigings-mail niet ontvangen n.a.v. mijn bestelling, wat nu?
In veel gevallen staat de email van uw order in de ongewenste mail/spam folder. Is dit niet het geval neem dan contact op met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of per telefoon via 010 - 280 75 11. Zij kunnen u hier verder bij helpen.

12. Wat is het verschil tussen de getoonde categorieën?
Het verschil in prijs komt door het beter zicht op het podium, de vloer of het veld.

13. Waar zit ik precies, kan ik ook specifieke stoelen kiezen?
Nee, u kunt bij ons alleen kiezen voor een categorie. U krijgt automatisch de best beschikbare plaatsen in de door u gekozen categorie.

14. Zitten we wel naast elkaar?
Ja, 4Alltickets verkoopt alleen maar aangrenzende zitplaatsen. U zit dus naast elkaar tenzij anders staat aangegeven op de bestelpagina. Bij voetbaltickets zitten er minimaal 2 personen naast elkaar. Wij doen altijd ons best om zoveel mogelijk voetbal-plaatsen naast elkaar te regelen.

15. Hoe weet ik dat jullie geldige kaarten verkopen?
Wij zijn een professioneel ticketbureau sinds 2007 en wij leveren altijd 100% originele en geldige tickets. Bij twijfel bent u altijd welkom in onze winkel of kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of per telefoon via 010 - 280 75 11.

16. Hoe kan het dat jullie nog kaarten hebben voor een uitverkocht evenement?
Wij ontvangen vaak een gegarandeerd aantal kaarten voor een concert of evenement. Als een concert of evenement is uitverkocht, kan het daarom zijn dat wij nog wel tickets op voorraad hebben.

17. De tickets zijn een kado, komen de tickets op naam te staan?
Nee, de tickets zijn overdraagbaar. Het maakt niet uit welke naam u opgeeft bij de bestelling. De unieke barcode op de tickets geven toegang tot het concert of evenement. Diegene met het ticket in de hand komt binnen bij het evenement/concert.

18. Ik heb geen emailadres!
Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 010 - 280 75 11 om uw bestelling telefonisch door te geven.

19. Ik heb geen printer om de tickets uit te printen en het evenement is morgen/vandaag, wat nu?
Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of per telefoon via 010 - 280 75 11. Zij kunnen u hier verder bij helpen.

20. Hoe kan het dat jullie prijs lager/hoger is dan een ander ticketbureau?
Ieder ticketbureau hanteert eigen prijzen voor een concert of evenement. Hierdoor verschilt de ticketprijs per ticketbureau.

21. Kan ik ook met de theater- of concertbon betalen?
Hier werken wij helaas niet mee samen.

(0)