Zwarte Cross Festival

Zwarte Cross Kaarten

Het leukste festival van Nederland komt er weer aan! Echte feestbeesten reserveren hier hun kaarten voor Zwarte Cross 2021! Kaartjes voor dit roemruchte festival in de Achterhoek laten u kennis maken met alle goede dingen des levens! De beste muziek, de spectaculairste stunts en de grootste motorcross van Europa, u ziet het alleen op Zwarte Cross! Lichtenvoorde staat drie dagen volledig op z’n kop! Er is teveel te zien om op te noemen! De 2021 Zwarte Cross line up brengt u weer de meest geweldige artiesten van dit moment. Als vaste bezoeker van dit festival, mag u de Zwarte Cross 2021 dan ook zeker niet missen! Het Zwarte Cross programma biedt natuurlijk meer dan muziek! Er is een kermis, festivalmarkt, theater, camping en barretjes zo ver het oog reikt! Vorig jaar trok dit Achterhoekse onderonsje meert dan 100.000 bezoekers. Wees er dus op tijd bij als u zin heeft in een feestje! De officiële Zwarte Cross kaarten bestelt u nu simpel en snel op 4Alltickets!

Tickets Zwarte Cross

Het Zwarte Cross festival is natuurlijk vooral berucht om de motorcross en de vele stunts die het publiek voorgeschoteld krijgt. Met verschillende bizarre klassen zoals de humorklasse, de powerstep klassen en de special klasse liggen het publiek en de racers in een deuk. Er is echter ook tijd voor serieuze motorsport, in de superklasse. Vele internationale zwaargewichten strijden om de begeerlijke gouden helm. Koop nu uw Zwarte Cross tickets en u bent erbij! Het Zwarte Cross festival is het meest complete, het meest extreme en het meest humoristische festival van Europa. Van muziek tot kermis en van grappen en grollen tot serieuze motorsport, u vindt alles op Zwarte Cross. De Achterhoek trekt massaal naar Lichtenvoorde voor dit spektakel. Als u zich ook in het feestgedruis wilt mengen zit er dus maar 1 ding op: Als een Razende Roeland uw kaartje voor Zwarte Cross 2021 bestellen!

Kaartjes Zwarte Cross Festival Lichtenvoorde

Het Zwarte Cross Festival is één van de grootste en populairste festivals van Europa. Alhoewel de meeste mensen op de muziekoptredens afkomen, heeft het festival veel meer te bieden. Ieder jaar kunt op het Zwarte Cross in Gelderland genieten van sport, stunts en theater, en vele andere activiteiten waar bezoekers aan mogen deelnemen. Het festival bestaat al sinds de jaren ’90 en wordt alsmaar populairder bij kinderen én volwassenen. Het festival wordt jaarlijks gehouden in De Schans in Lichtenvoorde. Zwarte Cross begon als een kleinschalige motorcross en is uitgegroeid tot het feest van het jaar, met muziek, stunts, een kermis en een camping! Zwarte Cross kaarten van 4Alltickets zijn nu binnen enkele muisklikken te bestellen. Er komen jaarlijks wel meer dan 100.000 bezoekers op af! De organisatie is sinds het begin in de bekwame handen van Jovink en de Voederbietels. Zwarte Cross is dan ook een Achterhoeks feest dat iedereen meegemaakt moet hebben!

Lees meer
(0)