Toppers in Concert

Toppers in Concert kaarten

Dit jaar weer een nieuwe editie van het muziekspektakel van Gerard, Rene en Jeroen. Ieder jaar weer zijn alle concerten die er worden gegeven compleet uitverkocht. Vaak worden er eerst 2 evenementen aangekondigd en wanneer deze uitverkocht zijn komt er ook nog een derde concert. Wacht niet te lang met bestellen en schaf nu alvast uw Toppers in Concert tickets aan voor de show in 2024. Het thema van Toppers 2024 houden we nog even geheim maar dat zullen we zeker zo snel mogelijk laten weten op onze pagina! Neem deel aan het evenement op Facebook en laat je vrienden weten dat jij heen gaat!

Tickets Toppers Amsterdam

De concerten van de Toppers zijn terugkerende evenementen en ook in 2021 zullen de Toppers de Amsterdam Arena weer op zijn kop zetten. In 2014 waren er verschillende gastartiesten, waaronder de 3J's en Najib Amhali. Welke gastartiesten zullen er bij de Toppers 2021 zijn? Dat is op dit moment nog niet bekend maar u kan al wel u Toppers in Concert kaarten bestellen voor 2021! Wacht niet te lang wat de shows zijn elk jaar weer populair!

Kaartjes Toppers in Concert ArenA

Dit fantastische trio bestaand uit Jeroen van der Boom, René Froger, Jan Smit en Gerard Joling is één van de populairste muziekacts van Nederland. Gordon heeft De Toppers inmiddels verlaten, maar met "guest stars" Toppers in Concert 2024 weer een ouderwets muziekspektakel te worden. Zie de Toppers in Concert live in Johan Cruijff ArenA en bestel hier uw kaartjes voor De Toppers! Geer, René en Jeroen staan al te trappelen om hun X-Factor te tonen! Met verrassende gastoptredens, originele Medleys en natuurlijk klassiekers uit binnen en buitenland zullen De Toppers het land wederom op z’n kop zetten! Laat dit feest van herkenning niet aan u voorbij gaan en reserveer uw plaatsje vooraan bij de Toppers in Concert 2024 nu op 4Alltickets!
Toppers in Concert
Lees meer
(0)