Toto - Dogz Of Oz Tour

Toto Kaarten

Sinds haar oprichting in 1976 is de rockgroep Toto een groot succes. Het is verbazingwekkend om te zien wat fans van over de hele wereld over hebben voor een kaartje om Toto live hun grootste hits te zien spelen. 4Alltickets beschikt over de beste selectie Toto kaartjes en biedt deze aan tegen scherpe prijzen. Vanaf nu is er geen reden meer om in een lange rij te wachten want 4Alltickets maakt het je mogelijk kaarten voor Toto concerten te kopen zonder er ook maar de deur voor uit te hoeven. Grijp dus nu jouw Toto tickets nu je nog de mogelijkheid hebt om bij de selecte groep van gelukkige fans te behoren die hen live kunnen zien optreden tijdens hun volgende tour en zing mee met hun klassieke hits zoals “Africa,” “Rosanna,” en “I Won't Hold You Back.” Met de service van 4Alltickets, is het kopen van kaarten een peulenschil.

Tickets Toto Amsterdam

Kaarten voor de concerten van Toto zijn niet altijd gemakkelijk te krijgen en zeker niet als je daarbij ook nog eens bedenkt dat sommige verkopers belachelijke prijzen vragen voor deze kaarten. De grote beroemdheid van Toto heeft ertoe geleid dat de kaarten voor de concerten van deze zeer geliefde Amerikaanse rockgroep, altijd zijn uitverkocht. Hoewel zij zelfs na dertig jaar in het vak nog altijd veel optreden is het vaak moeilijk om ook maar één kaartje te bemachtigen voor een Toto concert. Een ander probleem voor de fans van Toto is dat malafide kaartverkopers hun shows zien als een ware goudmijn. Soms worden hun kaarten doorverkocht voor honderden dollars. Om deze reden moeten fans altijd voorzichtig zijn en alleen vertrouwen op en kopen van betrouwbare kaartverkopers zoals 4Alltickets. Bij 4Alltickets, ben je ervan verzekerd dat je voor elk concert alleen de beste Toto kaarten koopt tegen redelijke prijzen.

Kaartjes Toto Ziggo Dome

Rockgroep Toto, winnaar van een Grammy Award, werd opgericht in 1976 in Los Angeles, Californië, VS. Toto begon haar succesvolle carrière met haar naar zichzelf vernoemde debuut album in 1978, welke meerdere malen met platina werd bekroond. De band veranderde tijdens haar bestaan verschillende malen van samenstelling, maar dit stond het commerciële succes van Toto tickets nimmer in de weg. Hun beste album tot nu toe is het album “Toto IV” uit 1982, dat maar liefst drie keer met platina werd onderscheiden en op de vierde plaats belandde in de VS en Groot Brittannië. Hoewel verschillende van hun albums het succes van hun eerste en vierde album niet konden evenaren, is Toto met 17 albums op haar naam, waarvan meer dan 30 miljoen exemplaren werden verkocht, ongetwijfeld een van de grootste bands van deze tijd. Voormalige en huidige bandleden van Toto worden door hun fans, muziekcritici en collega’s beschouwd als enkele van de meest talentvolle musici ooit.

Toto - Dogz Of Oz Tour
Lees meer
(0)