Adele

Adele Kaarten

Deze jonge dame geldt als een nieuwe belofte! De hit van Adele, Chasing Pavements, maakt velen "chasing" tickets! Adele wordt werelwijd bejubeld als een muzikaal wonderkind. De Britse is bij uitstek wat men een natuurtalent noemt. Haar eerste album 19 verhaalt over het wel en wee van een 19-jarige. Een mijlpaal voor zangeres Adele, die wereldwijd insloeg als een bom. Met haar soulvolle en verrassend volwassen stemgeluid verwarren vele luisteraars haar met een volleerd Motown artiest. Deze rijzende ster is toch echt afkomstig uit Zuid-Londen! In Hometown Glory bezingt zij dan ook met onvervalste trots haar geboorteplek, de Londense wijk Tottenham. Reserveer hier uw Adele kaartjes en u ziet de soul van deze zangeres van dichtbij! De aankomende Adele concert tour van 2017 brengt u oog in oog met een van de grootste muzikale talenten van het moment!

Tickets Adele Tour

Behalve een dijk van een stem beschikt de artiest Adele ook over een zeer innemende persoonlijkheid. Bijna schuchter toont zij haar talenten aan de wereld. Het buurmeisje met het gouden keeltje. Een concert van Adele is de enige mogelijkheid om haar kwaliteiten op volle sterkte te waarderen. Ze beschrijft haar muziek zelf als heartbroken soul. Een beschrijving die voor de Adele tour zeker lijkt te kloppen. Op de vele Europese optredens van Adele, in grote en kleine zalen, heeft ze het publiek binnen enkele minuten aan haar voeten. Zonder de gladde glamour van de doorsnee popster, maar met pure persoonlijkheid! Reserveer nu snel de laatste Adele kaarten voor de nieuwe tour en maak kennis met een bijzondere zangeres.

Kaartjes Adele Concert

Voor haar muzikale ontwikkeling doorliep Adele de BRIT school, een van de meest gerenommeerde instituten op performing arts gebied. Hier liep zij onder andere Shingai Shoniwa van The Noisettes, Kate Nash en The Kooks tegen het lijf. In deze vruchtbare grond stak Adele al snel met kop en schouders boven de rest uit. Het debuutalbum van Adele 19 staat vol met pareltjes van nummers. Luister bijvoorbeeld naar Make You Feel My Love een indrukwekkende cover van Bob Dylan’s origineel. Ook haar persoonlijke leven wordt niet gespaard. In Daydreamer verwerkt de zangeres haar persoonlijke liefdesperikelen tot een meesterwerkje. Gaat dat live zien! Mis de aankomende Adele concerten niet en reserveer nu kaartjes! Adele gaat een hele grote worden. Geniet van haar talent nu ze dat zelf nog niet doorheeft! Tickets voor Adele concerten in Nederland bestelt u hier!

Adele
Lees meer
(0)