Lionel Richie

Lionel Richie Kaarten

Op bijna 60-jarige leeftijd laat Lionel Richie zien dat de oude warme soul in zijn stem en zijn krachtige manier van muziek schrijven door de jaren onverminderd door gaan. Het is een echte showbizz veteraan, zijn energie en passie boeien het publiek van begin tot eind. Grote groepen mensen (zelfs in de Arabische landen) willen de Lionel Richie kaarten. Zijn grote diversiteit aan bekende hits tijdens zijn fantastische optreden laten de mensen terug komen voor meer Lionel Richie kaarten. Trakteer uzelf op een voldoening waarvan je weet dat u het verdient. Trakteer uzelf op een ticket voor een optreden van een grote show artiest, een professionele charmeur en een onbetwistbare muziekschrijver. Zorg dat u er bij bent tijdens het volgende concert van Lionel Richie. Lionel Richie kaartjes kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! De beste Lionel Richie kaarten zijn te koop bij 4Alltickets. Onze online ticketshop garandeert dat u uw gewenste tickets op een makkelijke, veilige en snelle manier kunt bestellen!

Tickets Lionel Richie Tour

Zitplaatsen zijn overbodig bij een concert van Lionel Richie. Publiek over de hele wereld kan het niet voorkomen dat ze gaan zingen en dansen zodra hij aan zijn show begint. Lionel Richie besmet zijn publiek met zijn duidelijke plezier in zijn prestaties. Een concert van Lionel Richie geeft het publiek het gevoel van echte artistieke liedjes, echte professionele prestaties en een weloverwogen productie. Het demonstreert niets dan het beste van Lionel Richie kaarten. Wanneer u een kaartje koopt voor een van zijn aankomende concerten bestaat de kans dat hij ervoor zorgt dat hij u laat lachen en huilen van genot. De kaartjes voor het meeste genot bij zijn show zijn verkrijgbaar bij de 4Alltickets. Profiteer van onze snelle, veilige en zekere service

Kaartjes Lionel Richie Concert

Lionel Richie (geboren op 20 juni 1949, Alabama, VS) is een meervoudig gelauwerd zanger, tekstschrijver, muzikant, platen producer en acteur. Hij startte 1968 zijn carrière als hoofdzanger en saxofonist van de soul groep The Commodores. Terwijl hij bij The Commodores bleef, schreef Lionel Richie tickets eind 70’er jaren eveneens liedjes voor andere artiesten. Hij boekte succes in 1981 met de hitsingle 'Endless Love':een duet met Diana Ross zong, wat zijn succes waarborgde. Lionel Richie “veroverde” de wereld in 1982 debuut album dat hij zelf uitbracht. Vanaf dat moment bracht hij nog 11 succesvolle albums uit wat resulteerde in een wereldwijde verkoop van meer dan 100 miljoen exemplaren. De laatste jaren zag Lionel Richie zijn succes enorm groeien in het Midden Oosten. Lionel is winnaar van drie Grammy’s, diverse Amerikaanse Music Awards, en een Oscar voor het beste originele lied (1986) en in 1997 een Award voor het beste uitgebrachte levenswerk.
Lionel Richie
Lees meer
Geen producten gevonden...
(0)