Beyonce

Beyonce kaarten

Slim, sterk, sexy en een stem waar menig zangeres jaloers op is. Deze woorden gaan maar over een persoon: Beyonce Knowles. And she is back! Deze rasartieste, die ook actrice en producente is, zorgt er met haar krachtige stem en dansbare nummers voor dat het publiek bij ieder concert aan haar lippen hangt. Staat een concert van Beyonce al een tijdje op uw wensenlijstje en wilt u meezingen met hits als Sweet Dreams, Halo en Crazy in Love? Dan is het uw geluksdag! Bestel snel uw Beyonce kaarten bij 4Alltickets, dan weet u zeker dat u een plek bemachtigt voor haar 2018 On The Run II World Tour met Jay-Z, want zij zal Nederland ook deze keer niet overslaan! Beyonce kaarten voor Amsterdam ArenA kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Heeft u er zin in? En kunt u niet wachten uw kaarten te bestellen? Dat hoeft ook niet! Koop uw officiële Beyonce kaarten nu snel en veilig bij 4Alltickets.

Tickets Beyonce Tour

Beyonce live zien is geloven! Op een van de Beyonce concerten zal meteen duidelijk worden waarom deze Amerikaanse een van de hotste R&B artiesten van dit moment is. Ze werd bekend met Destiny’s Child, waar ze altijd al de uitschieter was op vocaal gebied. Haar solo carrière heeft haar ook absoluut geen windeieren gelegd. Haar debuutalbum Dangerously in Love liet zien dat de ingeslagen weg de juiste was. Beyonce kaarten liggen dan ook niet voor het oprapen. Bent u ook Crazy in Love op de stem van Beyonce? Tickets voor haar aankomende tournee haalt u hier! Dit wordt een goed jaar voor echte Beyonce fans, want de zangeres met het gouden keeltje en de hotste moves heeft een nieuwe toer aangekondigd. De officiële Beyonce kaartjes reserveert u nu hier online! Wees erbij als Beyonce Europa op z’n kop zet!

Kaartjes Beyonce concert

De Beyonce concertagenda belooft weer veel goeds! Met een nieuwe Beyonce tour in het verschiet kunnen alle fans nu alvast aanschuiven in de rij om aan Beyonce tickets te komen. Tenzij u bij 4Alltickets bestelt natuurlijk! Dan krijgt u uw Beyonce kaartje op een presenteerblaadje aangereikt! Beyonce, voluit Beyonce Giselle Knowles, heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen. Na een vroege carrière als miniplaybackshow ster brak de zangeres uiteindelijk door met de R&B groep Destiny’s Child. Met hits als Independent Women en Survivor werden de meiden ongekend populair. Nadat Destiny’s Child opgeheven werd, ging Beyonce solo verder en ging het balletje pas echt aan het rollen. De ongelofelijke successtory van deze diva omvat reeds een prijzenkast die uitpuilt van de Grammy’s, Platina platen, nummer 1 hits en zelfs Golden Globe’s voor haar acteerprestaties! Geniet van de ‘grooves’ en de ‘moves’ van deze eersteklas diva en bestel uw Beyonce kaarten nu! Ga jij naar het concert van Beyonce?
Beyonce
Lees meer
(0)