The Artists Formerly Known as Lama's

Tafkal Kaarten

Zij zijn bekend van de televisie show, maar De Tafkal zijn inmiddels ook bekend met het theater. De Tafkal Cabaret is een net zo wilde rit als op TV. Zij staan er om bekend mensen uit het publiek in hun voorstelling te betrekken en dat wordt altijd zeer gewaardeerd, vooral door degenen die niet uitgekozen worden! Veel van de vaste onderdelen uit de tv-programma's worden ook in het theater opgevoerd en dat leidt tot hilarische taferelen. Kaarten voor Tafkal zijn snel uitverkocht, want zij brengen humor voor een breed publiek. De Tafkal Kaarten kunt u gerust aan uzelf of anderen cadeau doen, want De Tafkal Tickets garanderen een leuke avond uit. Wilt u ze in actie zien, dan gaat u naar 4Alltickets.

Tickets Tafkal

De Tafkal Cabaret Tickets zijn altijd zeer gewild bij het Nederlandse publiek. Zij zien graag hoe De Tafkal hun improvisaties in het theater brengen en daar veel succes mee hebben. De Tafkal Kaartjes zijn dan ook vaak helemaal uitverkocht binnen enkele minuten nadat ze te koop aan worden geboden. En ook u wilt een kaartje voor het cabaret van De Tafkal, want zij doen er werkelijk alles aan om mensen te laten lachen. Zij zijn echt de grappigste mensen van dit moment en dat betekent heel wat in de Nederlandse cabaret wereld. Koop die De Tafkal Kaart en u bent getuige van geïmproviseerd theater op top niveau en misschien kunt u zelf wel mee doen aan de show! De Tafkal Cabaret Tickets kunt u verkrijgen bij 4Alltickets.

Kaartjes Tafkal

De Nederlandse Tv-zender BNN bedacht ooit het programma rond De Tafkal, een variatie op de Britse serie 'Whose Line Is It Anyway'. Binnen zeer korte tijd werd dat programma veel bekeken en was er vanuit het Nederlandse publiek vraag naar een De Tafkal Tickets Tour. Die tour kwam er al snel en het succes was overweldigend. In hun De Tafkal show zijn er steeds wisselende komieken en steeds weten ze weer de zaal aan het lachen te krijgen. Zij zijn het gewend om te improviseren en kunnen dus elke situatie aan. Alle populaire spelonderdelen komen aan bod en u bent zelf minstens zo belangrijk als de komieken. Eigenlijk bepaalt u zelf hoe uw avondje uit gaat worden. Want u bepaalt de onderwerpen en De Tafkal zorgen voor de allerbeste grappen.

Lees meer
(0)