P!NK

Pink Kaarten

Get The Party Started met de Pink kaartjes van 4Alltickets! Deze eigenwijze maar zeer getalenteerde M!ssundaztood gaat weer op tour! Pink vergeet daarbij ons kikkerlandje gelukkig niet. Kaartjes voor Pink concerten in de Ziggo Dome scoort u zonder in de rij te hoeven staan gewoon bij ons online! Met de megahits So What en Sober gaat de zangeres verder waar ze sinds 2000 mee begonnen is: De wereld aan haar voeten krijgen! Het is moeilijk stil te blijven zitten bij een Pink concert. Tickets voor haar optredens zitten echter ook niet stil! Try This: Reserveer uw Pink kaartje nu direct bij 4Alltickets! Deze rijzende ster heeft een imago waar Ozzy Osbourne nog jaloers op zou zijn. Ze is fris, funky, een tikje brutaal en bovendien in het bezit van een dijk van een stem! Mis het Pink concert in Amsterdam niet en reserveer hier eenvoudig en betrouwbaar uw officiële Pink tickets!

Tickets Pink Tour

Op de aanstaande Pink concerten zullen ook de nummers van haar nieuwste album Fun House de revue passeren. Op de Pink Funhouse Summer Carnival tour laat ze zich van haar meest veelzijdige kant zien. Gevoelige ballades worden afgewisseld met funky feestnummers. Thuis in R&B, soul en rock beweegt de zangeres zich als een kameleon door de hitlijsten. Recentelijk werd ze onderscheiden met de MTV Award voor Best Female Artist. Ook werd ze met meerdere Grammy’s om de oren gesmeten. Het is slechts afwachten wat de dame gaat doen in 2020! Pink blijft echter met beide benen op de grond staan. Zij doet gewoon haar ding en voelt zich als een vis in het water in de muziekwereld. Bestel nu uw Pink kaarten voor het aankomende Pink concert in Nederland en u staat straks vooraan!

Kaartjes Pink Concert

Op de Pink tour 2020 zal deze doldrieste diva de grootste stadions van Europa onveilig komen maken. De concerten van Pink zijn altijd spetterende shows vol energie. Sinds deze dame de microfoon ter hand nam, heeft haar carrière een enorme vlucht genomen. Haar debuutalbum Can’t Take Me Home uit 2000 heeft tot op vandaag de dag vier miljoen exemplaren verkocht. Een samenwerkingsverband met Christina Aguilera, Mya en Lil’ Kim voor de Moulin Rouge soundtrack Lady Marmalade versnelde niet alleen Pink’s carrière maar leverde haar ook een Grammy op. Drie achtereenvolgende albums behaalden platina. Haar wereldwijde Pink Funhouse Summer Carnival tour zal als een lopend vuurtje door Europa trekken. Scoor nu de laatste Pink tickets voor haar optreden in Nederland! Concerten van Pink zijn een feest. Get The Party Started met de Pink kaartjes van 4Alltickets!

P!NK
Lees meer
(0)