Feyenoord Rotterdam tickets

Feyenoord Kaarten

Feyenoord Rotterdam geldt al jaren als de knokploeg van de Nederlandse voetbalvelden. Met altijd 110% inzet zijn de Feyenoord wedstrijden in de Kuip vaak de spannendste van de competitie. In het seizoen 2008/2009 draaide de voetbalclub uit de havenstad, maar vorig seizoen presteerde Feyenoord boven verwachting goed door als derde te eindigen in de Eredivisie. Dit seizoen wil Feyenoord deze stijgende lijn doortrekken! Geen Woorden, maar Daden! Zal trainer van Feyenoord Arne Slot het team in de top van de Eredivisie weten te houden? Reserveer hier Feyenoord kaarten voor alle wedstrijden van Feyenoord! De Kuip staat op z’n kop als de spelers strijd leveren tot ze erbij neervallen. Voor alle Feyenoord wedstrijden kunt u hier tickets scoren!

Tickets Feyenoord Rotterdam

Sinds de oprichting in 1908 staat voetbalclub Feyenoord bekend als één van de meest aansprekende voetbalteams in Nederland. Aangezien de uit Rotterdam toegejuichte club Feyenoord al vele jaren de favoriet is van vele Nederlandse sportfans, is het geen wonder dat Feyenoord - Ajax tickets vaak uitverkocht zijn. Wordt deel van Het Legioen en reserveer hier de enige echte Feyenoord kaartjes! Of u nu een wedstrijd wilt zien in het legendarische Feyenoord Stadion De Kuip of u zich wilt hullen in rood-wit voor een uitwedstrijd, 4Alltickets heeft het ticket dat u nodig heeft. U heeft er niet eens een seizoenskaart voor nodig! Kijk in het Feyenoord speelschema 2019/2020 en maak uw keuze! Erbij zijn als de Klassieker losbarst? Kaarten voor alle wedstrijden, uit of thuis, vindt u binnen enkele muisklikken op 4Alltickets!

Feyenoord De Kuip kaarten

Feyenoord is een professionele voetbalclub uit Nederland. De beroemde club werd opgericht in 1908 en vierde in 2008 haar 100ste verjaardag. Feyenoord wordt vaak de Club van het Volk genoemd. Deze geweldige voetbalclub speelt haar thuiswedstrijden in het Feyenoord Stadion, De Kuip, gesitueerd in Rotterdam. De Kuip is een gigantisch stadion met een capaciteit van meer dan 50.000 zitplaatsen, geopend in 1937. Het voetbalteam is zeer succesvol en heeft sinds 1924 in totaal 14 Nederlandse kampioenschappen gewonnen, 10 Nederlandse Bekers en 2 Supercups. Na een geweldig 2016/2017 hoopt Feyenoord komend seizoen weer mee te kunnen doen om de prijzen. Dat moet gebeuren met een jong elftal onder leiding van de coach Arne Slot. Moedig Advocaat en zijn jongens aan met de officiële Feyenoord kaarten van 4Alltickets. Het reserveren van uw Feyenoord tickets is zeer eenvoudig, dus wacht niet langer en scoor uw voetbalkaartjes voor het te laat is!

Feyenoord Rotterdam tickets
Lees meer
(0)