Lady Gaga

Lady Gaga Kaarten

Lady Gaga timmert flink aan de weg met haar dansvloerkrakers Pokerface, Born This Way en Bad Romance. Lady Gaga, de electro retro diva met het gouden keeltje, begint binnenkort weer aan een nieuwe tour! Lady Gaga is de laatste tijd niet van de radio en televisie af te branden. Haar songs en unieke uitstraling katapulteerden deze diva de internationale hitlijsten in! Het eerste album van Lady Gaga The Fame doet zijn naam eer aan en met Born This Way heeft Lady Gaga dit succes op zijn minst geëvenaard. Met de Lady Gaga tickets van 4Alltickets zingt u live mee met haar grote hits tijdens het Lady Gaga concert in Nederland.

Tickets Lady Gaga Tour

Lady Gaga, oftewel Joanne Stefani Germanotta, is wat men noemt een echt natuurtalent. Ze begon op haar 4e met pianospelen, en sleepte op haar 20ste een platencontract in de wacht. Ook als componiste weet deze duizendpoot van wanten. Zo schreef zij onder andere nummers voor The New Kids on the Block, The Pussycat Dolls en Britney Spears. Haar eigen eigen werk liegt er ook niet om, bezoek een Lady Gaga concert en laat u verrassen! Het concert van Lady Gaga belooft een feestje in de ware zin van het woord te worden! Met een fusion van retro disco, pop en glam weet Lady Gaga alle voetjes van de vloer te krijgen. Bestel hier uw Lady Gaga kaarten en just dance! Geïnspireerd door jaren ’80 iconen Madonna, Michael Jackson en Glam rockers als David Bowie en Queen, brengt Lady Gaga onweerstaanbare, licht verteerbare kost ten gehore. Erbij zijn? Reserveer dan nu Lady Gaga kaarten!

Kaartjes Lady Gaga Concert

Tijdens haar live optredens zet Lady Gaga altijd een burleske show neer waar Andy Warhol en Queen trots op zouden zijn! Lady Gaga concerten zijn een muzikaal en visueel spektakel. Er is plaats voor performance art, multimedia, video, film en theater. Reserveer hier uw Lady Gaga tickets voor haar concert in Nederland en leef u uit! Het staat vast dat deze rijzende ster een hele grote gaat worden. Met haar productie team Haus of Gaga is Lady Gaga heel wat van plan. Een team van jonge creatievelingen draagt zorg voor alle details, van kleding, tot make up, van visuele effecten tot kunst. Met sterke visuele en muzikale elementen probeert de all-round artiest Lady Gaga de super-fan terug te brengen. Bent u al een superfan van deze diva? Bestel dan nu kaarten voor Lady Gaga concerten. Lady Gaga staat al te trappelen! Geniet van de glitter, de glamour en The Fame van Lady Gaga! Kaartjes reserveert u binnen enkele muisklikken op 4Alltickets!

Lady Gaga
Lees meer
(0)