The Eagles

The Eagles Kaarten

Al sinds 1971 is deze band synoniem met Amerikaanse countryrock! The Eagles verlaten binnenkort het zonnige Californië voor een wereldwijde tour. The Eagles zullen daarbij ook Nederland aandoen! Mis het Eagles concert in Nederland niet en reserveer hier uw kaartjes! Kaarten voor The Eagles zijn gewild bij jong en oud en met hits als Life In The Fast Lane begrijpt u wel waarom. En dat is ook waarom Take It Easy niet de manier is om aan tickets voor The Eagles te komen. De aanhang van The Eagles is gigantisch groot, de band heeft fans van Amsterdam tot Tokyo. U hoeft nu niet meer de Desperado uit te hangen om aan kaartjes voor The Eagles te komen. Deze turbulente band kent zowel hoogte als dieptepunten. Ruzies en interne meningsverschillen worden teniet gedaan door tijdloze pareltjes als One of These Nights, Best of My Love en Hotel California . The Eagles zijn onovertoffen! Komt dat zien!

Tickets The Eagles Tour

Na de opname van barste de bom bij The Eagles. Heartache Tonight leek hun laatste wapenfeit. De band viel uit elkaar wegens oplaaiende akkefietjes en de leden richtten zich op hun solocarrières. In 1994 wisten de mannen de strijdbijl toch te begraven en werd er begonnen aan een comeback. The Eagles Hell Freezes Over bewees dat er nog genoeg vuur aanwezig was. In 2007 werd Long Road out of Eden de opvolger. Een plekje bovenaan de hitlijsten gaf aan dat The Eagles definitief terug van weggeweest zijn. Ondertussen heeft de reputatie van The Eagles ze een vaste wereldwijde fanschare opgeleverd. Een concert van The Eagles is altijd tot de nok toe vol met meedeinende en meezingende fans. De sfeer is zonder meer verbazingwekkend. The Eagles brengen gegarandeerd nummers naar ieders smaak want het zijn nu eenmaal geboren artiesten. Het concert van The Eagles betekent plezier, herinneringen en grootse muziek!

Kaartjes The Eagles Concert

Dit is beslist één van de grootste acts uit Amerika! The Eagles werden opgericht in Los Angeles in 1971. Drie oorspronkelijke leden zijn zich tijdens de afgelopen 35 jaar met andere dingen bezig gaan houden en de band bestaat vandaag dag uit Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmitt. Hun geschiedenis is verre van onberispelijk en Don Felder, een gewezen bandlid, daagde Frey en Henley een paar jaar terug zelfs voor het gerecht. Hun fans zijn ze echter altijd trouw gebleven en The Eagles comeback werd met luid gejuich ontvangen. Uit hun instrumentale nummers blijkt overduidelijk hun grote muzikale gevoel. Hun grootste hits en Life in the Fast Lane zijn onovertroffen. Mis het concert van The Eagles in Amsterdam niet en reserveer hier uw kaartjes! The Eagles stijgen wederom tot grote hoogten, dus laat deze kans niet lopen The Eagles live te zien!

The Eagles
Lees meer
(0)