Metallica

Metallica kaarten

Metallica, een naam die iedereen overal ter wereld kent. Deze pioniers van de Trash Metal zijn onovertroffen en met onze Metallica kaarten kunt u live zien waarom! Het Metallica album Death Magnetic, dat in 2008 uitkwam is een terugkeer naar de roots van de band: progressieve trash metal! Met de hit The Day that Never Comes bewijzen James Hetfield en kornuiten dat de magie terug is. Wilt u de nieuwste creaties en de oude hits zoals Enter Sandman en Nothing Else Matters live zien, reserveer hier dan nu officiële Metallica tickets voor de aankomende wereldtour! Dit jaar zal Metallica wederom op tournee gaan! De band zal als headliners het podium beklimmen op meerdere festivals en natuurlijk staan er ook wel enkele Metallica concerten gepland. Fan van Metallica? Kaartjes kunt u veilig en snel bestellen bij 4Alltickets!

Tickets Metallica Tour

De periode voor het album Death Magnetic was er een van bezinning voor Metallica. James Hetfield kickte af en de bandleden leerden elkaar muzikaal en sociaal weer te waarderen. Dit is ook zeker te horen op Death Magnetic, het eerste album waar alle nummers in samenwerking met de gehele band zijn gemaakt! Zie de nieuwste songs live op een Metallica concert! Kaarten zijn nu nog op voorraad, maar dat zal niet lang duren. Na de onfortuinlijke dood van Cliff Burton en diverse persooneelswisselingen bestaat Metallica nu uit: zanger/gitarist James Hetfield, drummer Lars Ulrich, leadgitarist Kirk Hammet en sinds 2003 Robert Trujillo op basgitaar. Sinds de chemie weer is hersteld klinkt Metallica strakker dan ooit. Bestel nu uw Metallica kaartjes en zie Metallica live in concert!

Kaartjes Metallica Concert

De Metallica concertagenda staat weer boordevol. Het lijkt erop dat de band niets liever doet dan toeren! Alleen met kaartjes voor Metallica zult u een Metallica concert kunnen bijwonen. Met meer dan 100 miljoen verkochte platen wereldwijd, wordt Metallica beschouwd als de meest succesvolle Trash Metal band. Hun legendarische Black Album uit 1991 bereikte de eerste plaats in zowel de Amerikaanse als Engelse hitlijsten en ontving Platina en Diamanten onderscheidingen. Metallica ontving reeds talloze prijzen waaronder diverse Grammy Awards voor Beste Metal Optreden, Beste Hard Rock Optreden en Beste Instrumentale Rock Optreden. De kracht van Metallica is de zang van frontman James Hetfield en de sterk opgebouwde nummers met strakke en moddervette gitaar rifs. Niemand evenaart Metallica! Kaarten voor de Metallica Tour reserveert u hier!
Metallica
Lees meer
(0)