Pearl Jam

Pearl Jam kaarten

Wie Seattle zegt, denkt Grunge. En wie denkt Grunge roept Pearl Jam! Seattle stond aan de wieg van de grunge scene die op haar beurt weer de basis vormt voor de hedendaagse pop en rock. U kunt uw houthakkers shirt weer uit de kast halen, want de iconische band Pearl Jam gaat weer op tournee! Het komende live concert van Pearl Jam is bij voorbaat al een historische gebeurtenis. Reserveer uw Pearl Jam kaarten hier en u bent erbij! Pearl Jam kaarten kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! Het is moeilijk de invloed van deze band op de hedendaagse rock te overschatten. Met anthems als Alive, Jeremy en Even Flow veranderden zij eigenhandig wereldwijd het muzikale landschap. Zie Eddie Vedder live van leer trekken en mis de 2021 Pearl Jam tour niet! Kaartjes Pearl Jam concerten reserveert u nu zonder eenvoudig en betrouwbaar op 4Alltickets. Alle Dissidents en Daughters bemachtig hier de officiële Pearl Jam tickets!

Tickets Pearl Jam Amsterdam Concert

Seattle was in eind jaren ’80 een voedingsbodem voor alternatieve bands. Met voortrekkers Nirvana, Soundgarden en Alice in Chains werd het pad geëffend voor Pearl Jam. De band ontstond uit een eerder samenwerkingsverband genaamd Temple of the Dog. Deze gelegenheidsband was opgericht ter ere van de dood van Mother Love Bone zanger Andrew Wood. Grunge werd gekenmerkt door tragiek en vettig haar, houthakkers shirts en noisy gitaren. Kunt u een flinke portie distortie wel waarderen? Reserveer hier dan snel uw Pearl Jam kaarten! Op het aankomende concert van Pearl Jam kunt u aan den lijve ondervinden wat de kracht van deze muziek is. Met donkere persoonlijke teksten en een zeer karakteristiek stemgeluid is Eddie Vedder een van de meest in het oog springende frontmannen ooit. Ook Gossard’s ritmische gitaarspel en McCready’s rootsy leadgitaar geven Pearl Jam een eigen geluid.

Kaartjes Pearl Jam Ziggo Dome

Grunge bracht, behalve een hele bak dramatiek, ook ongekend succes. De Seattle bands blijken allemaal een lange muzikale houdbaarheid te kennen. Bands als Nirvana, Soundgarden en Sonic Youth hebben zichzelf onsterfelijk gemaakt met hun gitaargeluid in overdrive. Het debuutalbum van Pearl Jam, Ten, wordt beschouwd als een van de beste rock albums ooit! Sinds haar ongelofelijke en onverwachte succes heeft Pearl Jam als band er altijd alles aan gedaan om hun eigen ding te blijven doen. Van Vitalogy tot Pearl Jam heeft de band op het spanningsveld tussen underground en mainstream gebivakkeerd. Zie hoe Pearl Jam live haar integriteit als rock band in tact weet te houden zonder aan commercieel succes in te boeten. Pearl Jam is Alive! Pearl Jam kaarten voor het concert in Nederland reserveert u hier! Als rechtgeaarde rock fan kunt u dit concert niet missen! Word deel van de Jamily en reserveer uw Pearl Jam kaartjes nu!
Pearl Jam
Lees meer

FAST DELIVERY!

Pearl Jam

Pearl Jam

€149,00 €0,00

Informatie
(0)