Rod Stewart

Rod Stewart Kaarten

Veel van de singles van Rod Stewart haalden de hoogste plaatsen in de muzieklijsten over de hele wereld en het is dus geen wonder dat deze Britse blues rock zanger succesvol bleef in de muziekindustrie. Deze buitengewoon goede zanger en componist gaat nog steeds overal ter wereld op tour en elke Rod Stewart fan kan je vertellen hoe moeilijk het is aan kaarten voor een concert van hem te komen. Rod Stewart kaarten lopen als een trein dus als je niet urenlang in de rij wilt staan voor een plaatsje, dan is het het beste dat je gebruik maakt van de services van de 4Alltickets. Je vult gewoon een bestelformulier in en in no time ben je al op weg naar een Rod Stewart concert! Daarbij heeft de 4Alltickets ook nog eens de beste Rod Stewart tickets die er zijn en tegen concurrerende prijzen.

Tickets Rod Stewart Tour

Rod Stewart is nog altijd op z’n best tijdens live concerten. Met de Rod Stewart kaartjes van 4Alltickets bent u erbij als dit icoon zijn oude en nieuwe werk te gehore brengt. Voor sommigen jeugdsentiment, voor anderen een eerste kennismaking, het Rod Stewart concert in Nederland is nu al legendarisch! Sinds hij zijn carrière in 1959 begon, wordt hij beschouwd als een van de meest invloedrijke personen in de muziekwereld. Los van zijn loopbaan als zanger, is Rod Stewart een songwriter, poëet, schrijver en schilder! Gelukkig heeft hij nog wel tijd om af te reizen naar Nederland tijdens de aankomende Rod Stewart tour!

Kaartjes Rod Stewart Concert

Rod Stewart werd geboren op 10 januari 1945 en begon zijn eerbiedwaardige muziekcarrière bij The Jeff Beck Group en The Faces in de late jaren ’60 en begin jaren ’70. In 1969 begon hij aan een solocarrière en in 1970 kwam zijn debuutalbum ‘An Old Raincoat Won’t Ever Let You Down’ uit. In 1971 brak hij door met zijn derde album ‘Every Picture Tells A Story’ dat platina haalde. Het album maakte de naam Rod Stewart tot een begrip en een Rod Stewart tour tot een must. Sindsdien behaalt Stewart enorme successen. Na 50 jaar optredens heeft Stewart meer dan 250 miljoen exemplaren van zijn albums en singles verkocht, werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en heeft hij een groot aantal uitverkochte Rod Stewart tours op zijn naam. Zijn meest recente album uit 2022 ‘Still The Same … Great Rock Classics Of Our Time’ kwam bovenin de hitlijsten te staan.

Rod Stewart
Lees meer
(0)