Snoop Dogg - I Wanna Thank Me Tour

Snoop Dogg Kaarten

De klassieke G, Snoop Dogg, verruilt binnenkort het zonnige Long Beach voor een wereld tour! Snoop Doggy Dogg zal z’n shizzle spuien op het podium van de grootste Nederlandse concertzalen. Snoop Doggy Dog behaalde wereldfaam met tracks als What’s My Name, Still D.R.E, Buttons, Drop it Like it’s Hot en Signs. Reserveer hier uw Snoop Dogg kaarten en zie deze invloedrijke rapper live in actie! Met zijn funky rhymes en lazy flows legde deze rapper de basis voor het G-Funk genre. Als een van Dr. Dré meest prominente protégés heeft hij een grote invloed op de West-Coast Rap uitgeoefend. Mis het aankomende Snoop Doggy Dog kaartjes concert in Ziggo Dome niet en bestel nu uw tickets. Snoop Dogg is een grote naam binnen de scene en daarbuiten, dus wees er op tijd bij als u Tha Doggfather aan het werk wilt zien!

Tickets Snoop Dogg Amsterdam

Als de nummer 1 West Coast Hip-Hopper is Snoop Doggy Dog’s concert aan de Westcoast van Nederland een absolute must voor iedere zichzelf respecterende hiphop fanaat. MC of niet, uw Snoop Dogg kaartjes scoort u hier! Geef uzelf Tha Blue Carpet Treatment en bestel uw kaarten voor Snoop Dogg concerten nu op 4Alltickets! Ook al is Snoop Dogg niet onbekend met de sterke arm der wet, de man bezit ook zeker een gevoel voor humor. Wie zich de Snoop Dogg show op MTV The Braided Bunch nog herinnert weet waar we het over hebben. Gangsta Rap met een vette knipoog, dat is Snoop Dogg! Malice in Wonderland is het recent gereleasde 10e album van de rapper. Onder toeziend oog van The Neptunes is de stijl gelikt, en slick als nooit tevoren. Bestel nu uw Snoop Dogg kaarten en zie de nieuwste Snoop Dogg tracks live!

Kaartjes Snoop Dogg Tour

Heeft u de intussen klassieke albums van Snoop Dogg Doggystyle en Tha Doggfather al grijsgedraaid? Zie dan nu deze legendarische rapper van dichtbij! Reserveer hier uw tickets voor Snoop Doggy Dogg in Nederland! Kaartjes bestelt u nu binnen enkele muisklikken op 4Alltickets. Met zijn markante slang geeft hij geen shizzle fizzle dizzle om de heersende opvattingen in gangsta land. Als allround entertainer is hip hop ster Snoop Dogg ook al meerdere malen op het witte doek te zien geweest. Daarnaast heeft hij zijn interesse gebied de laatste jaren verlegd van rap naar rock. Het is duidelijk dat deze man niet stil zit. Dat is dan ook meteen de reden dat rapper Snoop Dogg is uitgegroeid tot de Top Dog die hij tegenwoordig is. Reserveer hier uw Snoop Dogg tickets om de man live in actie te zien. Als een van de meest gerespecteerde en gerenommeerde namen uit de hip hop scene, is het Snoop Dogg concert in Nederland niet te missen.

Snoop Dogg - I Wanna Thank Me Tour
Lees meer
(0)