Guus Meeuwis

Guus Meeuwis kaarten

Guus Meeuwis kaarten zijn een grote hit! Guus Meeuwis is een van de populairste Nederlandse zangers, bekend vanwege zijn hit Het Is Een Nacht uit 1995 en de kraker Kedeng kedeng (Per Spoor) die nog altijd uit volle borst meegezongen worden. Zowel zijn oude megahits als zijn nieuwere werk laten fans alleen maar om meer van hetzelfde vragen. Zijn optredens zijn een ware belevenis en Guus Meeuwis kaartjes verkopen in een razend tempo. Het goede nieuws is dat Guus Meeuwis in 2021 wederom in het Philips Stadion in Eindhoven staat, met zijn succesvolle concertenreeks Groots met een zachte G. Groots met een zachte G kaarten voor Philips Stadion kunt u nu eenvoudig reserveren!

Tickets Guus Meeuwis Eindhoven

2021 belooft nu al een jaar vol actie te worden voor alle Guus Meeuwis fans. De concertagenda van de sympathieke zanger belooft onder andere optredens in het Philips Stadion in Eindhoven. Wilt u genieten van zijn levensliederen in de intieme sfeer van een kleinere club? Of juist uit volle borst meezingen met duizenden gelijkgestemden? De keus is aan u. Zijn concerten zijn steevast uitverkocht, dus koop uw Guus Meeuwis kaarten nu ze nog verkrijgbaar zijn! Zijn langverwachte nieuwe album Morgen kwam uit in 2017 uit en stond binnen no-time bovenaan de albumhitlijsten. De enige manier om live te kunnen genieten van zijn prachtige nieuwe songs is door zorgen dat u erbij bent. Wachten tot het laatste moment is een risico, koop uw Guus Meeuwis tickets voor het concert van uw keuze nu alvast!

Kaartjes Guus Meeuwis

De concertagenda van Guus Meeuwis belooft een groot feest voor 2021! Guus Meeuwis is een echte sfeermaker, mede dankzij zijn Brabantse roots. Hij studeerde nog in Tilburg toen hij zijn eerste band oprichtte. De band werd Vagant genoemd naar het café waar ze repeteerden. Guus Meeuwis en Vagant brachten in 1995 hun eerste single getiteld Het Is Een Nacht uit. Het werd een absolute hit. Op hun weg naar succes volgden kort daarop nog veel meer hits. Eind 2001 verliet Guus de groep en begon met aan een waanzinnige solo carrière. Een concert bijwonen van Guus Meeuwis staat garant voor een hele avond heerlijke meezingers. Guus Meeuwis verstaat de kunst om muziek te maken die je raakt. Ervaar de eerlijke teksten en de unieke familie sfeer tijdens Guus Meeuwis concerten aan den lijve en bestel uw Guus Meeuwis tickets. Uiteraard kunt u bij ons ook Guus Meeuwis tickets reserveren voor Groots met een Zachte G 2021!
Guus Meeuwis
Lees meer
(0)