Queen and Adam Lambert - The Rhapsody Tour

Queen + Adam Lambert Kaarten

De Engelse pop rock supergroep Queen + Adam Lambert maakte zijn debuut met het buitengewone naar henzelf vernoemde album uit 1973. De grote muzikale verscheidenheid, unieke vocale arrangementen en aanstekelijke sound lanceerden de Queen + Adam Lambert nummers in de wereldwijde hitlijsten. Na het overlijden van Freddie Mercury zijn gitarist Brian May en drummer Roger Taylor verder gegaan, maar het werd nooit meer hetzelfde. Als u Queen + Adam Lambert in al haar glorie wil ervaren is er nu een show die u niet kunt missen! The Queen + Adam Lambert Show in Ziggo Dome is een eerbetoon aan Freddie Mercury dat u kippenvel zal bezorgen. Dichter bij een Queen + Adam Lambert concert zal u niet komen! Queen + Adam Lambert kaarjes kunt u nu eenvoudig reserveren bij 4Alltickets! In 2008 was Queen + Adam Lambert al een groot succes. Meer dan 20.000 Queen + Adam Lambert fans vierden de historie en het succes van Queen + Adam Lambert. Kaarten voor dit spektakel kunt u zonder kleerscheuren reserveren op 4Alltickets!

Tickets Queen + Adam Lambert Amsterdam

Wat de Queen + Adam Lambert show zo speciaal maakt is het optreden van Adam Lambert. Deze Queen + Adam Lambert fan in hart en nieren lijkt zowel in uiterlijk als in zang als twee druppels water op Freddie Mercury! Het publiek was vorig jaar dolenthousiast. Alle grote hits zoals Bicycle Race', 'We Are The Champions', 'Don't Stop Me Now', 'Another One Bites The Dust', 'Radio Ga Ga' en 'I Want To Break Free' zullen de revue passeren. Kaartjes voor Queen + Adam Lambert kunt u nu hier bestellen. Zie hoe de muziek van Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon weer tot leven komt! Een mooier eerbetoon aan Mercury is er niet. Zijn wens was altijd dat zijn muziek zou voortleven na zijn dood. Bij Queen + Adam Lambert draait het om niets anders! Als rechtgeaard liefhebber van Queen + Adam Lambert kan u dit niet voorbij laten gaan, bestel de laatste Queen + Adam Lambert tickets hier!

Kaartjes Queen + Adam Lambert Ziggo Dome

Geen band kan Queen + Adam Lambert overtreffen! De gevarieerde arrangementen, de aansprekende melodie lijnen en de geweldige zang van Mercury maken de band werkelijk onsterfelijk! Patrick Myers raakte verkocht aan Queen + Adam Lambert toen hij een cassettebandje in handen gedrukt kreeg van een vriend. De dood van Mercury maakte grote indruk. The Queen + Adam Lambert + Adam Lambert show is dan ook ontstaan uit een soort gemis. Nu heeft hij behalve het uiterlijk en de zang kwaliteiten van Mercury, ook de typische motoriek en tics van de man overgenomen. ‘Mercuriaans’ noemt hij het zelf! Reserveer hier nu de officiële kaarten voor Queen + Adam Lambert en u ziet dit fenomeen van dichtbij! Alles is erop gericht u een zo realistisch mogelijke Queen + Adam Lambert ervaring te bieden! De bandleden tonen allemaal een gelijkenis met ‘the real thing’, het podium, het licht, het geluid, het is net alsof u bij een echt Queen + Adam Lambert concert bent!
Queen and Adam Lambert - The Rhapsody Tour
Lees meer
(0)