Genesis

Genesis Kaarten

Genesis is een klassieker onder de rock bands. De band werd namelijk al in 1967 in Engeland opgericht. De band heeft wereldwijd meer dan 150 miljoen albums verkocht en de groep staat in de top 30 van groepen, qua verkoop van platen, in de geschiedenis van de hedendaagse muziek. Genesis heeft ook vele muzikale prijzen gewonnen. In de loop der jaren heeft de groep de volgende leden gehad: Phil Collins, Mike Rutherford en Tony Banks, maar ook, tijdens de eerste jaren van de band, Peter Gabriel en Steve Hackett. Telkens als de groep een concert tour aankondigt, trekt Genesis een groot aantal fans aan die Genesis tickets willen want zij willen de band live bezig zien en al de grote hits horen. Telkens wanneer er een Genesis concert tour is zijn de Genesis kaarten zeer begeerd want de Genesis concert shows zijn zeer intens.

Tickets Genesis Ziggo Dome Concert

De muzikale stijl van Genesis is een mengeling van verschillende genres, van progressieve en artistieke rock tot standaard pop en rock over soft rock en album rock. De groep bracht zijn debuutalbum "From Genesis to Revelation" uit in 1969 en scoorde daarmee meteen succes. Sindsdien hebben ze een album per jaar uitgebracht en deze constante productie van platen vergrootte alleen maar hun populariteit. Genesis werd zeer beroemd en Genesis concert tours zijn nog steeds heel populaire gebeurtenissen die vele oude maar ook vele nieuwe fans aantrekken. Genesis brengt een fantastische show. Een Genesis concert is de beste manier om te genieten van de grote hits van deze historische groep, die beïnvloed werd door een mengeling van muzikale genres, van klassiek tot jazz. Genesis kaarten zijn echter altijd zeer snel uitverkocht.

Kaartjes Genesis Amsterdam

Telkens als een Genesis tour wordt aangekondigd haasten hun fans zich om de tickets te kopen want de live shows van de band zijn legendarisch. Genesis heeft ook andere progressieve rock groepen beïnvloed en zelfs bands zoals Radiohead en The Verve zeggen dat de Genesis stijl hun eigen muzikale experimenten heeft geïnspireerd. Genesis zijn altijd regelmatig op tour geweest en zelfs vandaag de dag wanneer een Genesis tour wordt aangekondigd zijn de tickets zeer snel uitverkocht. Genesis is zeer populair en hun tickets worden zeer begeerd. Genesis is gewoonweg schitterend als ze hun legendarische nummers live op tour te berde brengen. Het beste bewijs daarvan is het grote aantal live albums die uitgebracht worden en die hoge verkoopcijfers scoren. Enkele van hun allergrootste hits zijn onder meer "The Carpet Crawlers", "Follow You, Follow Me", "Mama", "Illegal Alien" en "Invisible Touch" om er maar een paar te noemen.

Genesis
Lees meer
(0)