Foo Fighters

Foo Fighters kaarten

The Foo Fighters zijn gevormd door voormalig Nirvanadrummer, David Grohl in 1995, na de dood van Kurt Cobain. Ze vallen in de hardrock, post-grunge en alternatieve rockgenres en hun geluid is op een briljante manier eclectic. De Foo Fighters bandleden zijn David Grohl voor zang en gitaar, Taylor Hawkins op slaginstrumenten en zang, Nate Mendel op basgitaar en Chris Shiflett op gitaar en zang. De band heeft wereldwijd vele fans, uiteraard vanwege de mythische status van Nirvana, maar ook vanwege hun bijzondere geluid en geweldige concerten. Foo Fighters concert kaarten zijn daarom altijd zeer geliefd. Zodra een Foo Fighters concert is aangekondigd, koop je Foo Fighters kaartjes hier dan ruim van te voren, want deze kaarten zullen waarschijnlijk snel uitverkocht zijn.

Tickets Foo Fighters Tour

David Grohl had een solocarrière kunnen beginnen, maar in plaats daarvan richtte hij een nieuwe band op en speelde live in een verlengde concert tour met de Foo Fighters. Dit was direct nadat de Foo Fighters hun naar de band genoemde debuutalbum opnamen en uitbrachten. Kaarten voor Foo Fighters concerten zijn erg populair en zijn altijd snel uitverkocht. Fans met tickets stromen altijd in grote getalen naar hun concerten. Het zijn optredens vol passie met vaak een sterke politieke en activistische inhoud. Toeschouwers die gelukkig genoeg waren Foo Fighters kaartjes te bemachtigen vinden de live optredens fantastisch. Of de band nu een kleine akoestische show geeft of groots en hard, Foo Fighters concerten zijn een unieke ervaring. Normaal gesproken zijn Foo Fighters kaarten altijd zeer snel uitverkocht, omdat ze zo populair zijn.

Kaartjes Foo Fighters Concert

David Grohl was meer dan drie jaar drummer bij Nirvana voor hij zijn eigen band vormde, de Foo Fighters. Zelfs toen hij nog bij Nirvana was, schreef hij liedjes, maar deze deelde hij nooit met Nirvana. Toen Kurt Cobain overleed, besloot Grohl zijn eigen liedjes uit te brengen en zo vormde hij zijn eigen band, bracht een debuutalbum uit en toonde zijn kunnen aan de wereld via een Foo Fighters tour. Dat was voldoende om van de Foo Fighters wat bijzonders te maken. Nu is iedere Foo Fighters tour een groot evenement. De band heeft wereldwijd aanhangers, fans die hun hits, zoals “This Is a Call,” “Everlong,” “Best of You,” “My Hero” en “The Pretender,” geweldig vinden.
Foo Fighters
Lees meer
(0)