Bruce Springsteen

Bruce Springsteen Kaarten

Het Amerikaanse rock icoon Bruce Springsteen is welbekend om zijn heartland rock geluid en zijn poëtische en patriottische teksten. ‘The Boss’ is absoluut Born In The U.S.A. maar even goed wordt een wereldwijd publiek telkens weer geboeid door zijn teksten over de strijd om het dagelijks bestaan. Wanneer Bruce Springsteen samen met de E Street Band het podium op komt, is duidelijk te zien dat deze man 'on stage 'pas in zijn element is. The Boss en de E Street Band hebben weer een volgeboekt schema en Bruce Springsteen kaarten zijn nu al te koop. Een Bruce Springsteen concert wilt u niet missen dus koop nu vast uw Bruce Springsteen tickets bij 4Alltickets. Met ons snelle bestelsysteem heeft u een kaartje voor u het weet!

Tickets Bruce Springsteen Concert

Bruce Springsteen live horen en zien optreden is een absoluut ongelooflijke ervaring. Een ieder die ooit tickets voor een Bruce Springsteen concert heeft gekocht zal u vertellen dat vanaf het moment dat The Boss het podium betreedt, hij zonder twijfel The Man At The Top is. En dit jaar is het huis voor Bruce Springsteen opnieuw te klein als hij op tour is door de Verenigde Staten en Europa. Als rock fan wilt u het live optreden met de grootste hits van dit Amerikaanse rock icoon beslist niet missen. The Boss en de E Street band maken hun reputatie meer dan waar tijdens de Bruce Springsteen tour! Log nu in bij de 4Alltickets en bestel tickets voor het volgende Bruce Springsteen concert. We hebben het u zo eenvoudig mogelijk gemaakt zodat u met maar een paar klikken een Bruce Springsteen kaartjes kunt bestellen.

Kaartjes Bruce Springsteen Tour

Bruce Springsteen, ook wel bekend als The Boss, is meervoudig Grammy winnaar en Academy Award winnend rock muzikant. De muziekstijl van Bruce Springsteen is gebaseerd op working class heroes en (anti)oorlogsteksten die de gevoelens van vele generaties tot uitdrukking weten te brengen. Bruce Springsteen begon precies 10 jaar later dan Bob Dylan bij het bekende platenlabel Columbia Records. Aangeprezen als de nieuwste sensatie in de muziekwereld gebruikte Bruce Springsteen zijn ideeën over de oorlog in Vietnam en andere politieke onderwerpen om nummers te schrijven die de Amerikaanse jeugd op dat moment raakten, inclusief het ondertussen legendarische Born In The U.S.A.. Bruce Springsteen en zijn E Street Band hebben een groot aantal albums opgenomen waarvan de laatste, Working on a Dream uit 2017, wordt geprezen als een waar kunstwerk. De Bruce Springsteen tour mag u niet missen, bestel daarom de kaarten bij 4Alltickets en geniet van een onvergetelijke avond!

Bruce Springsteen
Lees meer
(0)