Bruce Springsteen & The E Street Band - World Tour

27-06-2024
Goffertpark
Nijmegen, Nederland

Dancing In The Dark, Born To Run, Hungry Heart en Badlands: Het is maar een kleine greep uit de enorme collectie hits van The Boss en zijn legendarische The E Street Band. Bruce Springsteen is een echte verhalenverteller met een heerlijke raspstem en een ongekende energie. Hij bewijst keer op keer weer zijn bijnaam waardig te zijn en eist van begin tot eind je volledige aandacht op tijdens zijn vaak langdurige shows die een aaneenschakeling zijn van uitbundige én intieme momenten.

Voor dit evenement worden enkel mobiele tickets uitgegeven. Dit zijn tickets die je alleen kan laten scannen via je Ticketmaster-account op je telefoon. Je tickets zijn niet als PDF te downloaden. Meer informatie over mobile tickets vind je hier.

>

5/5

Zag hem live in 2013, direct verslaafd aan Springsteen concerten. In 2016 verraste ik mijn moeder door haar mee te nemen, ticket is het altijd dubbel en dwars waard omdat het misschien wel de beste live artiest ooit is. Als ik beste concertervaring moet benoemen is het altijd hem

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
(0)