Mark Knopfler

Mark Knopfler Kaarten

Bekend als frontman van de beroemde Dire Straits is Mark Knopfler een van de beroemdste rock artiesten van deze tijd. De Schot maakte wereldwijd naam als zanger van Dire Straits en scoorde met die band grote hits als Money for Nothing, Private Investigations en Calling Elvis. Naast zijn werk met de Dire Straits is Mark Knopfler ook actief als solo-artiest. Dit jaar brengt Mark Knopfler met Get Lucky weer een nieuw album uit. Met de bijbehorende Get Lucky tour zal hij ook naar Nederland komen voor een live optreden. Als u nog op zoek bent naar Mark Knopfler kaarten voor zijn concert in Nederland bent u bij 4Alltickets aan het juiste adres! Reserveer hier online de officiële Mark Knopfler tickets en zing live mee met deze rocklegende. U zal zeker niet de enige zijn die op zoek is naar concertkaarten voor Mark Knopfler, dus wacht niet te lang en bestel hier online uw Mark Knopfler kaartjes!

Tickets Mark Knopfler Tour

Het Mark Knopfler concert in Nederland zal voor veel fans een van de absolute hoogtepunten worden van 2022. De beroemde zanger en gitarist was in 2022 voor het laatst in Nederland en dus hebben zijn fans 2 jaar moeten wachten op een nieuw Mark Knopfler concert. Wilt u er straks bij zijn en live genieten van de nieuwe Mark Knopfler songs? Ga dan naar 4Alltickets en reserveer direct uw Mark Knopfler kaartjes! Mark Knopfler scoorde zijn grootste successen weliswaar met de Dire Straits, maar ook zijn solo-albums Golden Heart, Sailing to Philladelphia, The Ragpicker’s Dream en Shangri-la werden grote hits. Wilt u zo lucky zijn Mark Knopfler live te zien optreden in Nederland? Bestel dan vandaag nog uw Mark Knopfler tickets bij 4Alltickets!

Kaartjes Mark Knopfler Concert

Een concertkaartje voor de Mark Knopfler Get Lucky Tour is een echt ticket to heaven! De muziekhemel in dit geval. Mark Knopfler staat bekend als een van de beste rock gitaristen en zangers van deze tijd en boekte met de band Dire Straits maar ook solo grote successen. Als u het laatste album van Mark Knopfler, Kill to get Crimson, al geweldig vond zult u helemaal uitkomen naar zijn nieuwste cd Get Lucky. Mark Knopfler is live een van de allergrootste artiesten die er zijn, dus twijfel niet langer en bestel hier uw concert kaarten voor Mark Knopfler in Nederland! Het boeken van uw Mark Knopfler tickets kost maar enkele minuten, dus bent u snel verzekerd van uw plaatsje in het publiek bij het komende Mark Knopfler concert in Nederland. Uw Mark Knopfler kaarten worden na bestelling per aangetekende post bij u thuis of bij uw hotel bezorgd. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest uw favoriete concert ticket in handen te krijgen!

Mark Knopfler
Lees meer
(0)