Qlimax 2021

Qlimax Kaarten

Qlimax 2021 komt er weer aan! Deze geweldige productie is in handen van Q-Dance en zal het dak van de Gelredome er weer af blazen. Een feestje bouwen kun u zeker overlaten aan de mensen van Q-Dance. Qlimax is het enige indoor festival waar hardstyle in de breedste zin van het woord aan bod komt. Bestel nu de officiële Qlimax kaarten en u bent erbij! Staat het anthem van Qlimax 2021 nog in uw geheugen gegrift? Reserveer dan snel uw dance tickets voor Qlimax 2021 en kom in de party mood! Bent u een fan van hardstyle? Qlimax is het dance event voor u!

Tickets Qlimax 2021 Gelredome

Wat Qlimax anders maakt dan alle andere feesten is de geweldige aankleding. Q-Dance trekt altijd alles uit de kast om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. Bereid u dan ook voor op een totaal ervaring met de beste dj’s, visuals, shows en een super sfeer! Bestel snel de laatste Qlimax tickets en beleef het feest van uw leven! Vooral de liefhebbers van french tek, hardcore, hardhouse, hardstyle, house, jump kunnen niet om Qlimax in Gelredome heen. De sfeer is goed en de dj’s zijn op hun best. Meng u in het feestgedruis en reserveer uw Qlimax kaarten nu het nog kan! De Qlimax kaartjes liggen niet voor het oprapen. Bent u er ook bij in Arnhem? Qlimax 2021 belooft weer een spetterend feest te worden. Zet de datum van Qlimax 2021 in uw agenda en ga helemaal los met onze Qlimax kaarten!!

Qlimax Festival Tickets

Qlimax is een evenement dat in korte tijd een enorme reputatie heeft opgebouwd in dance lievend Nederland. Dit evenement wordt ieder jaar gehouden tijdens een weekend in de maand november. Het begon in 2000, toen het onderdak kreeg bij de USC De Boelelaan, Amsterdam. Sindsdien is Qlimax Nederland in een aantal van de grootste en populairste zalen in het land gehouden. Onder de prominenste dj’s die hebben gedraaid op Qlimax Dance bevinden zich Lady Dana, DJ Luna, Marco V, DJ Zany, The Prophet, Mauro Picotto en Technoboy. Qlimax kaarten kunt u nu binnen enkele muisklikken bestellen op 4Alltickets. Wees er echter wel op tijd bij, want de voorgaande edities van Qlimax waren binnen een mum van tijd uitverkocht! Snakt u naar de Qlimax livesets? Tickets voor dit indoor spektakel kunt u hier meteen reserveren!

Qlimax 2021
Lees meer
(0)